Bergambacht - 0182 - 357 757    Soesterberg - 0346 - 351 543

Control4 voor ultieme huisautomatisering

Control4 biedt de ultieme huisautomatisering. Het zorgt er voor dat alle elektronische componenten en systemen die u reeds dagelijks gebruikt, naadloos samenwerken. Alles wordt geïntegreerd: van verlichting tot muziek en film, airconditioning en beveiliging, raamdecoratie (gordijnen etc.), smartphones en tablets. Control4 maakt een gepersonaliseerde ervaring mogelijk die u meer comfort, besparingen, gemak en rust oplevert. Met de komst van IPad en IPhone heeft de huisautomatisering een enorme vlucht genomen.

Home theater
Een prachtig voorbeeld van wat Control4 met uw home theater beleving kan doen. U kiest “Film”; en het systeem zet automatisch alle benodigde systemen op de juiste stand. Het licht wordt gedimd op het moment dat er eens lekker voor gaat zitten, start de film. Als u de film op pauze zet, gaat de verlichting automatisch feller branden zodat u snel even uw popcorn kunt aanvullen. Als er een bezoeker aanbelt, pauzeert de film automatisch en u ziet op uw scherm wie er is. Zonder de bank te verlaten, laat u uw bezoek binnen en kijkt u samen verder.

Complete oplossing
Bouw- of verbouwplannen? Bediening van uw woning vanuit het buitenland? Control4 biedt volledige controle via bekende apparaten als IPad en IPhone. Onze Home automation experts vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Maak een afspraak en beleef nu alvast uw nieuwe woning.