Bergambacht - 0182 - 357 757    Soesterberg - 0346 - 351 543
akurate-slide-01
Majik-slide-01
500-slide-01

Linn

Met Linn is onze showroom de beste speeltuin om digitale streamers en alle beschikbare randapparatuur uit te proberen. Wij hebben standaard 8 speelklare linnopstellingen en daarmee kunnen we u alle facetten van dit merk tonen en demonstreren. Zo kunt u bij ons met uw eigen tablet of smartphone de demo-apparatuur bedienen of via airplay uw muziek van uw telefoon reekstreeks naar een Linn streamer naar keuze sturen.

De kwaliteitsklassen van Linn

Linn-Systemen zijn onderverdeeld in drie kwaliteitsklassen: Majik (zeer goed), Akurate (nog beter) en Klimax (beter bestaat niet). In onze showroom staan alle klassen opgesteld, klaar om mee aan de slag te gaan. Voordat we meer vertellen over de klassen is het belangrijk voor u om te weten dat alle klassen over dezelfde functionaliteit beschikken. Dat wil zeggen met bijvoorbeeld een Majik DSM kunt u precies dezelfde dingen doen als met een Klimax Exact DSM, alleen de kwaliteit verschilt. Een buitenbeentje is de Kiko, een compact maar compleet alles in één systeem met twee kleine luidsprekers. De Kiko is daarmee een klasse apart. En last but not least is er natuurlijk los van alle digitale high tech spullen de ouwe gouwe LP12 platenspeler. Dit is het eerste product dat Linn bouwde begin jaren 70 en het nog steeds een boegbeeld van accuratesse en innovatie.

Space Optimization

Space Optimization maakt gebruik van geavanceerde akoestische modellering, om een ​​compleet beeld te krijgen van hoe de luidsprekers en de ruimte samenwerken. Hierdoor kan Space Optimization het geluid dat wordt gehoord, beïnvloeden. Het identificeert nauwkeurig frequenties die kunstmatig vervormd worden door de omgeving, en vermindert hun energie. Hierdoor kan het bepaalde tonen in de muziek onthullen die anders verborgen zouden blijven. Alle Linn-systemen hebben Space Optimization ingebouwd en het is een gratis software-upgrade voor alle Linn DS-bezitters.

Exakt

Exakt-technologie behoudt het natuurlijke geluid van elk instrument door de elementen die elke noot vormen te synchroniseren. Beschikbaar via de toevoeging van een Linn geïntegreerde luidspreker of Exaktbox aan uw systeem. Het maakt gebruik van Exakt Link, om verbinding te maken met uw Linn DS of DSM-speler. Alle huidige modellen van Klimax, Akurate en Majik hebben Exakt Link-verbindingen aan boord. En zijn dus klaar voor de ultieme systeemupgrade! Dit is natuurlijk in onze showrooms te beluisteren.

Katalyst

Katalyst neemt controle over de kritieke elementen, die de kern vormen van het analoge audio signaal. Het biedt een verbeterde gegevensoptimalisatie, beter geluid, verbeterde doorvoer en een referentieniveau met een hoge stabiliteitsinvoer. Dit laatste is van vitaal belang, omdat het analoge audiosignaal op het moment van creëren bijzonder kwetsbaar is. De hoge stabiliteit van Katalyst elimineert variaties tijdens het maken van analoge signalen, dat op zijn beurt een dieper inzicht geeft in de muziek die wordt afgespeeld. Kom langs in 1 van onze showrooms, en ervaar het zelf!

Linn producten:

Linn Klimax

Linn Akurate

Linn Majik

Linn Kiko

Linn 500 Serie

Linn LP12

 

 

Linn Exakt nu ook op Akurate niveau

Hoe het werkt Wat het kan Wij optimaliseren uw systeem zodat u thuis uw speakers op de door u gewenste plaats kunt zetten, zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor het geluid.
Lees verder

Linn Sweet Streams event was een groot succes

Gisterenavond stond in het teken van Linn streaming systemen tijdens het Linn Sweet Stream event. Met twintig man was de opkomst goed te noemen. We hebben een splitsing gemaakt en zijn in twee groepen gaan “Sweet Streamen” op z’n Linn’s wel te verstaan....
Lees verder