Bergambacht - 0182 - 357 757    Soesterberg - 0346 - 351 543

Indrukwekkende Showroom

Bezoek onze showroom en al snel is duidelijk dat Aelivé naast hifispeciaalzaak ook domoticaspecialist is.

showroomMensen willen een maatoplossing en niet de zoveelste afstandsbediening. Als ze eenmaal de kracht van hun smartphone ontdekken en de zin en onzin van goed geluid en beeld, komen ze tevreden terug, ook lang nadat de koop is gesloten. Belangrijker nog: ze zullen ook hun buurman bekeren. Niet alleen voor kwaliteits hifi in de breedste zin, maar ook voor onze onderneming.

Werkwijze

De keuze is aan de klant

Op de aangegeven openingstijden kunt u altijd in onze showrooms binnen lopen. Voor veel klanten is dit de eerste kennismaking met home entertainment nieuwe stijl. Omdat onze verkoopmedewerkers/adviseurs veelal op afspraak beschikbaar zijn, kunt u zelf kiezen of u eerst een oriënterend bezoek brengt of dat u uw komst vooraf kenbaar wilt maken aan onze adviseur. In dat geval kan hij u interactief wegwijs maken in onze showrooms.
 • 1600 m2 hifi speeltuin

  Onze trots is natuurlijk onze 1600 m2 geïntegreerde hi-fi winkel/showroom waar bezoekers op hun gemak in een realistische omgeving kunnen kijken en luisteren naar diverse hifi-opstellingen. Alle aanwezige apparatuur staat gereed en functioneert zoals het bij u thuis ook het geval zou kunnen zijn.

  We hebben diverse stereo-, multiroom- en home cinema opstellingen. Ook beschikken we over een luisterstudio waar op verzoek hifi-combinaties worden gedemonstreerd. Filmliefhebbers kunnen hun hart ophalen in ons thuistheater; een complete beleving die met één druk op de knop kan worden gestart.

  Pleinstraat 4
  2861 XH Bergambacht
  Tel: 0182-357757

  Bergambacht@aelive.nl
 • Soesterberg beschikt over minstens tien spelende opstellingen die allen met één en dezelfde iPhone bediend worden. Imposant. Naim en Linn zijn ruim vertegenwoordigd evenals het Zwitserse luidsprekermerk Piega, net als dat in Bergambacht het geval is. Uiteraard ontbreken ook klinkende namen als KEF, Van Buren en Sonos niet. Streaming is wat de klok hier slaat, hetgeen de aanwezigheid van het laatstgenoemde merk verklaart. Een verkenningspunt voor de beginnende liefhebber.

  Extra aandacht wordt gegeven aan de meubels van Spectral die in deze winkel niet alleen perfect tot hun recht komen, maar waar door Van Buren audio design een opwaardering voor is bedacht in de vorm van een in een Spectral-kubus ingebouwde Van Buren luidspreker.

  Amersfoortsestraat 76
  3769AL Soesterberg
  Tel: 0346-351543

  Soesterberg@aelive.nl