Soesterberg - 0346 - 351 543

Anthem 710 sideANTHEM: home cinema van een specialist

Iedereen die van home cinema een echte belevenis wil maken, moet kennis maken met de kwaliteit van Anthem. Anthem bouwt aan fraaie homecinema producten die nooit teleurstellen. Het is bij ANTHEM om de geluidskwaliteit te doen: “je hoort het verschil in ieder product”. Het beschikbare budget wordt bij ANTHEM  in die zaken gestoken die bijdragen aan (stereo/multichannel) weergavekwaliteit: voeding, kwaliteit van de componenten. Men laat die zaken weg die daar afbreuk aan doen. Veel van de features die je bij andere merken ziet ontbreken daarom.

In de basis klinkt daarom een ANTHEM beter: juist ook in stereo met muziek!

Daarbovenop  maakt ANTHEM gebruik van een in eigen huis ontwikkeld inregel- en correctiesysteem om het luidsprekersysteem goed in te regelen en de tekortkoming van de luisterruimte te compenseren. De kwaliteit van dit correctiesysteem is door de toegepaste software en de meegeleverde hardware (gekalibreerde meetmicrofoon/metalen statief) beduidend beter dan wat de concurrentie te bieden heeft.

Verander je luisterplek in een LIVE concertruime

De tweede generatie MRX modellen zijn nu bij ons te beluisteren. En er zijn behoorlijk wat nieuwe features; zo hebben zowel de MRX 710, MRX510 en MRX310 receivers ARC 1M. Dit is een verbeterde versie van Anthems ingenieuze room correction. Zo kunt u ook in moeilijke ruimtes waar de akoestiek flink te wensen overlaat, toch een mooie geluidsprestatie realiseren. Wij vertellen u er alles over.

Daarnaast zijn er de minder in het oog springende eigenschappen van o.a. 4k Upscaling, HDMI audio return channel, bediening via een app, ontzettend handige onscreen display noem maar op…

U begrijpt: wij zijn enthousiast en wij maken u ook graag deelgenoot van ons enthousiasme. Goede home cinema-apparatuur koop je bij de specialist. Alle series zijn te beluisteren bij ons in de showroom. Wij helpen u graag verder.

Kijk ook eens op de website van Anthem: https://www.anthemav.com/