Soesterberg - 0346 - 351 543
Audioquest-slide-02
Audioquest-slide-01

Geweldige bekabeling van AudioQuest

Met het gebruik van AudioQuest bekabeling realiseert u gelijk een geweldige upgrade. Een av installatie presteert namelijk zo goed als de zwakste schakel.

Bekabeling is altijd een aandachtspunt binnen ons vak en wij zijn ons er altijd van bewust dat de juiste bekabeling het verschil kan maken. Onze adviseurs leggen u graag uit welke problemen worden uitgesloten wanneer AudioQuest bekabeling wordt toegepast.

Het onderwerp kabels wordt veelal onderbelicht. Vaak zit er bij apparatuur al standaardbekabeling die klakkeloos wordt gebruikt. Dat is vaak zonde, omdat zodoende de werkelijke prestaties van de betreffende apparatuur nooit het levenslicht zullen zien. Bij Aelivé bieden we altijd een goed inzicht in wat bekabeling met uw systeem kan doen, zodat we uw aankopen laten schitteren in beeld én geluid.

De evolutie van AudioQuest kabels heeft tijdens het hele bestaan van het bedrijf plaatsgevonden, maar een aantal van de belangrijkste ontwerp-criteria werden al in de beginjaren bepaald. AudioQuest is al vele jaren de grootste kabel-leverancier van specialistische high-end bedrijven. AudioQuest wordt in honderden winkels in de VS verkocht en is verkrijgbaar in meer dan 60 landen.