Soesterberg - 0346 - 351 543

bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding bij nieuwbouw en renovatie. De manier om uw audio-visuele-apparatuur netjes deelgenoot te maken van uw huis.

Wij kunnen in het volledige traject van uw (ver)bouwproject actief zijn. U kunt dan ook bij ons terecht voor plannen en bouwbegeleiding. Ook als u al op weg bent. Aan de basis ligt onze kennis en ervaring op het gebied van hifi, thuisnetwerken, bedieningsgemak, domotica, beeld, geluid en multi-media, maar vooral ook de bouwwereld zelf. Samen met u en/of uw interieurdesigner creëren wij oplossingen die naadloos aansluiten bij uw interieurplannen.

Woongenot schuilt vaak in de details die alle disciplines samen brengt. Het netjes voorbereiden van leidingen en kabels, de juiste plaatsing van lichtpunten, de logica van bediening, de toegang tot multi-media, het efficiënte gebruik van de beschikbare ruimte enz. In gesprekken met de betrokken partijen bieden wij inzicht en oplossingen. Oplossingen die wij indien gewenst op CAD-niveau kunnen uitwerken voor aannemers of architecten, zodat er geen verkeerde voorbereidingen of fouten in sluipen.

Bij ons in de showroom kunt u alles uitproberen, van ons domotica systeem control4 tot alle hifi opstellingen.

Bouwbegeleiding en motivatie

In ons vak komen we het eigenlijk wekelijks tegen; opdrachtgevers die geen idee hebben wie nu eigenlijk wat doet. Door een wirwar van onderaannemers en zzp’ers waar men vooraf geen weet van had, lijkt de bouw van uw woning op een mierennest waar allerlei zaken niet naar wens worden afgehandeld. Om de ergernis van de partner

en naar elkaar wijzende bouwpartijen te sussen, worden compromissen gesloten om maar van de bouwperiode af te zijn. Het gevolg: een nieuw of gerenoveerd huis dat ongeveer de bedoeling was en waar u gevoelsmatig veel te veel geld aan kwijt bent geraakt. Bij de start lijkt alles, mede door toezeggingen en beloftes, in kan en kruiken en naarmate de oplevering dichterbij komt, komen ook de teleurstellingen en tekortkomingen. De oorzaak is vaak financieel van aard. Dit komt doordat bouwlieden uit de diverse disciplines niet van elkaar weten wat het beoogde eindresultaat is. Wij bieden projectbegeleiding waarbij wij gedurende de bouw alle partijen informeren en motiveren om voor u het mooiste eindresultaat te neer te zetten.

Wij opereren onafhankelijk

Aelivé wordt met zeer grote regelmaat benadert om “mee te rekenen” met projecten, waarbij de aannemer of elektricien zelf het aanspreekpunt blijft ook op ons vakgebied. Dit leidt altijd tot teleurstellingen en achterdocht. Onze projecten hebben altijd betrekking op uw specifieke manier van omgaan met media. Nadat wijzelf door vertwijfelde opdrachtgevers vragen kregen over onze integriteit en mogelijke prijsafspraken met partijen die ons “aanbevelen”,willen wij dan ook openlijk communiceren dan wij uitsluitend rechtstreeks voor een opdrachtgever werken en wij met geen enkele partij prijsafspraken maken. Dat betekend dat iedere euro die u bij ons investeert uw project ten goede komt.

Neemt u gerust contact op voor een kennismakingsgesprek.

 

Multi-media advisering

Waar kijkt u tv? Hoe kijkt u tv? Houdt u van een mooie film? Of bent u meer geïnteresseerd in goede muziek? Heeft u een enorme muziek voorraad of luistert u meestal radio? Wat u ook doet of hoe u het ook gebruikt, wij zoeken voor u de juiste apparatuur bij elkaar die samen één gekoppeld geheel vormt, waarbij u heerlijk vanaf de bank alles bedient. Zo kunt u eenvoudig vakantiefoto’s bekijken, een speelfilm opzetten, muziek luisteren, en dat alles in hoogwaardige kwaliteit. U ziet; er is veel mogelijk en met elkaar bekijken we hoe we uw wensen op hifi gebied vormgeven.

Interieur advisering

Verrassend wat er mogelijk is! Verrassend ook hoe je door ogenschijnlijk weinig veranderingen in kleur, inrichting, toepassing van licht en ander meubilair een zodanige sfeer weet te creëren dat thuiskomen ook echt thuis voelen wordt. Wonen is niets anders dan emotie. Wij ontwerpen interieurplannen waarbij aan alle facetten van de inrichting wordt gedacht. Uw eigen wensen, het unieke karakter van uw (toekomstig) huis en de toegevoegde waarde van Travivi is dé perfecte match voor verrassend en sfeervol wonen.