Soesterberg - 0346 - 351 543

Bowers en Wilkins p7 wireless

Comment are off

img_21171

Een absolute must have

De Bowers en Wilkins p7 is de onmisbare kers op de taart van iedere hoofdtelefoon gebruiker. Wij passen sinds de introductie deze hoofdtelefoon toe in iedere opstelling waarbij mensen los van elkaar in één ruimte naar andere bronnen willen luisteren, of wanneer iemand met een gehoor beperking de tv niet onnodig hard wil zetten, niet gebonden wil zijn aan een snoer en weer het gevoel wil hebben over een volwaardig gehoor te beschikken. De bluetooth connectie werkt feilloos rond 10 meter van de gekoppelde bron, zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies. Bij ons op de zaak zitten we zelfs regelmatig met de P7 op kantoor te werken, terwijl deze met een Anthem home cinemea set (Mrx720) gekoppeld is in de showroom 23 meter verderop.

Connectie met smart phones

Een andere toepassing waar Bowers en Wilkins natuurlijk op heeft ingezet bij de ontwikkeling van P7 wireless, is het gebruik in combinatie met tablets en smartphones. Via de bluetooth functie die tegenwoordig standaard op alle mobieltjes zit ingebouwd kun je de P7 gebruiken als draadloze koptelefoon. Doordat de oorschelpen over de oren heen vallen hoeven anderen niet mee te genieten en ben je als gebruiker heerlijk in je eigen wereld.

Design en afwerking

Over de afwerking kunnen we kort zijn: wij zien de P7 wireless als zeer mooi ontworpen accessoire voor in ieder woonkamer of voor op de fiets, voor in de trein, waar dan ook  . Het leer, de metalen details, het is gewoon een mooi ding om te hebben. Bel of mail ons voor een demo we helpen u graag verder.