Soesterberg - 0346 - 351 543
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Art of living event in samenwerking met Mondileder

13 oktober 2019 @ 10:00 17:00

Art of living event in samenwerking met Mondileder

In het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 oktober (tussen 11 – 17 uur) organiseren wij met diverse partners ons jaarlijkse sfeervolle event vol met actuele thema’s over audio en video smarthomes, media rooms, home cinema, wonen, kunst, lifestyle & fashion. Kom gezellig langs en laat u inspireren.

NAIM MUSO
Kom spelen met de multiroom muziek installaties van Naim. Rowan Dernee van Naim Nederland laat zien hoe eenvoudig je muziek kunt spelen in alle hoeken van uw huis. Hij demonstreert de nieuwe Naim Muso. De beste draadloze speakertjes ter wereld.

NAIM HIGH-END
Het kan natuurlijk altijd nóg beter. We demonstreren een hoogwaardige muziekinstallatie van Naim (De NAC-N 272 streamer/voorversterker i.c.m. een NAP 300 eindversterker) We beloven u een bijzondere ervaring zeker omdat we als luidsprekers de Zwitserse Piega COAX 511 gaan inzetten. Deze Aluminium speakers zijn ook nog eens een prachtig interieurstuk.

PIEGA wireless
Piega laat zien dat nu echt de techniek rijp is om ook goede speakers draadloos te plaatsen op plekken waar je geen bekabeling meer kunt krijgen. Stekker in het stopcontact en speler maar en dat op zeer hoog niveau. Ontdek het zelf!

Beste Home cinema van Europa
Aelivé Soesterberg is in een vloeiende beweging het afgelopen jaar opgetuigd tot grootste hi-fi  & Smarthome-showroom van Nederland. Daarnaast wilden we een statement maken die onze kennis en kunde rondom hi-fi en smarthomes voor goed duidelijk maakt. Het resultaat: onze Atmos demo cinema, is uitgeroepen tot mooiste demo thuisbioscoop van Europa. (Home Emotion magazine)

Ontmoet de enthousiaste bedenkers en makers van diverse prachtige merken uit Mondileders meubelcollectie. Meesterstoffeerder Giorgio Sebastiani van De Sede stoffeert ter plaatse een fauteuil van het nieuwe model DS 31. Hans Verhoeff van De Sede en FSM is eveneens aanwezig. Werner Peters van Molinari design is aanwezig om u te informeren over de meubelcollectie van dit prachtige Italiaanse merk waaronder het nieuwe model Rondo. Bert van Rooyen van Montis geeft u uitleg over de mogelijkheden van de fauteuil Charly en Chaplin en het mooie leer dat Montis gebruikt voor de stoffering van hun meubelen. Ton van den Berg is ambassadeur van Label Van den Berg. Ton vertelt met passie over de nieuwe bank Moby Dick en eetkamerstoel Chief Low. Carin Rijpstra van Pilat & Pilat is aanwezig en vertelt over het ambachtelijke proces van het vervaardigen van deze mooie collectie houten eettafels en -wandmeubelen. Reinald Grift van Metaform meubelen legt uit hoe salon- en eettafels kunnen worden uitgevoerd in hout, keramiek of marmer. Deze tafels kunnen speciaal op maat worden gemaakt!

Maak tijdens het event kennis met onze vaste partners om uw droominterieur te realiseren. Green Design for You richt zich op het ontwerp en de aanleg van bijzondere tuinen. Edy ten Berge informeert u over de mogelijkheden van dimbare (led)verlichting en zijn nieuwe model Triloba. Van den Bosch verlichting uit Harderwijk laat u de kracht ervaren van een gebalanceerd lichtontwerp. Styliste Jose Kroon van Vivante Bekenkamp geeft interieuradvies op het gebied van woningtextiel, raambekleding en vloerbedekking. Beleving Soest meesterbloemisten zijn aanwezig en maakt prachtige verse bloemstukken. Tijdens het event is Johan Vaessen aanwezig om samen met u het wandmeubel van uw dromen uit te werken. Van kast in de woonkamer tot een kast in de slaapkamer, werkelijk alles kan volledig op maat en naar uw wens worden gemaakt! Als u zelf een ontwerp heeft van een wandmeubel, dan kunt u dit ook meenemen en met Johan bespreken. Om hier voldoende tijd voor uit te kunnen trekken, adviseren wij u om een afspraak te maken via soesterberg@mondileder.nl . Neemt u foto’s en tekeningen mee van uw huidige woonsituatie en onze partners laten u zien welke mogelijkheden er zijn om uw droominterieur te realiseren.  

Iris Rijntjes presenteert sieraden van zilver, goud en staal. Het geheel wordt compleet gemaakt door mooie leren schoenen van Hanneke van Weijen van Lovida. Label van den Berg presenteert haar prachtige collectie tassen gemaakt van Yak leder.

Er is tijdens het evenement veel te beleven op het gebied van prachtige schilderijen, fotografie en (bronzen) beelden! De kunstenaars Paul Hoenderdos, Valerie Teekema, Yvonne Louise Siemerink, Caroline Matser, Margriet Grondman en Yvonne Stoppelsteen presenteren hun inspirerende werken aan u. Axel Veenendaal neemt weer een aantal van de toppers uit zijn atelier mee, te weten Jophien Kocks, Elly Hemmes, Dorrety Brookhuis en Ellis Martens. Zij gaan live schilderen tijdens het event! Ruben Schipper laat zijn infrarood foto’s aan u zien. Gerard van den Oetelaar en Kasper de Gouw presenteren hun gevarieerde werken, gaan “live schilderen” en vertellen op enthousiaste wijze over hun inspiraties en mogelijkheden.

Volg een workshop portrettekenen met houtskool en maak uw eigen bronzen beeld. Tijdens het event geeft Axel Veenendaal een workshop portrettekenen met houtskool. De kosten hiervoor bedragen 5,- en dit bedrag wordt geschonken aan een goed doel. Aanmeldingen kunt u sturen naar axel@axelv.nl . Tezamen met Kasper de Gouw kunt u uw eigen bronzen beeld maken in de workshop “Van was tot Bronzen Beeld”. De kosten hiervoor bedragen 20,-. Schrijf u snel in via info@kasperdegouw.nl

Uiteraard verwennen wij u tijdens het event met lekkere koffie van Peeze, heerlijke hapjes en drankjes. U kunt genieten van een uitgebreide wijnproeverij van De Wijnkelder Almere en als klap op de vuurpijl maakt Chef Kok Marcel Bruinsma van Catering Gewoon Marcel Bruinsma uit Amersfoort ter plaatse heerlijke hapjes klaar. Genoeg reden om gezellig langs te komen dus. U bent van harte welkom.

Bekijk de complete uitnodiging via deze linkuitnodiging-art-of-living-2019

Graag tot ziens bij Aelivé op 12 en 13 oktober (11-17 uur)! U vindt Aelivé in het pand van Mondileder aan de Amersfoortsestraat 76 in Soesterberg.

Gegevens

Datum:
oktober 13
Tijd:
10:00 – 17:00