Soesterberg - 0346 - 351 543
De Home Cinema in Showroom Aelivé

Beleef de nieuwe Extreme Home Cinema in Soesterberg!

Onze gloednieuwe “Extreme Home Cinema” in de showroom in Soesterberg, is weer een schitterend project waar wij als Aelivé aan hebben mogen werken. Terwijl het grote weggewerkte beamer-scherm en de geweldige 4K beamer van JVC zorgen voor de mooiste plaatjes. Maken de geautomatiseerde verlichting en het prachtige geluid de gehele beleving compleet. Alles is aangesloten op het door ons zelf aangelegde netwerk. We hebben hierdoor alles kunnen  automatiseren met het Control4 systeem. Zo komt o.a. het beamer-scherm automatisch naar beneden wanneer er een film wordt afgespeeld met bijvoorbeeld een AppleTV. Ook past de verlichting zich hierop automatisch aan. Ook al gaat het hier om “slechts” een thuisbioscoop. Toch zouden menig grote bioscopen jaloers kunnen zijn op de akoestiek en de beleving die we hier hebben weten te creëren. We kunnen u dus aanraden om snel langs te komen voor een demonstratie. Wij beloven dat u versteld zal staan van wat wij allemaal kunnen bieden op het gebied van home cinema.

De “GreenRoom”

Het resultaat is oogverblindend mooi geworden. Het robuuste en moderne ontwerp van het interieur,de vakkundige uitvoering en de Hi-fi en domotica, zijn hier volledig in harmonie. Onze Showroom die wij delen met Mondileder in Soesterberg, is gelegen op een prachtige locatie in het bos. Dit hebben wij naar voren laten komen in de aankleding en door middel van een enorme print van een foto uit de omgeving.

KEF CI Inbouw

Voor de home cinema in Soesterberg hebben we gebruik gemaakt van een Dolby Atmos opstelling met de geweldige inbouw speakers van KEF! Deze hebben we in onze akoestisch transparantie wanden weten weg te werken. Hierdoor hebben we een fantastisch geluid terwijl u de speakers niet kan zien.  De inbouwmarkt zit enorm in de lift. Wij merken dat bijna de helft van de luidsprekers die wij verkopen wordt ingebouwd of weggewerkt. Wij zijn dan ook dankbare gebruikers van de KEF inbouw speakers.