Soesterberg - 0346 - 351 543
Kaleidescape-slide-01
Kaleidescape-slide-02
Kaleidescape-slide-03

Kaleidescape audio en video streaming.

Kaleidescape

is de top van de markt als het gaat om integratie van audio en video streaming in huis. Voor iedereen die geen held is met computers, maar toch graag van de gemakken van streamen wil genieten is dit systeem de oplossing. De gebruiksmogelijkheden zijn zo eenvoudig te bedienen dat ook gebruikers die niet vertrouwd zijn met apparatuur zich erg op hun gemak voelen met dit systeem. Met name film kijken wordt echt genieten. Met de onovertroffen interface kun je kinderlijk eenvoudig door uw complete dvd/muziek voorraad heen bladeren. Ook al heeft u meer dan 1000 films, het systeem blijft u moeiteloos van dienst.

En wanneer u thuis eens een filmfragment aan een collega of vriend wilt laten zien, geen stress: een Kaleidescape werkt altijd, snel en goed! Wel zo’n gerust idee. Kaleidescape draagt 100% bij aan onze bedrijfs-slogan: “kwaliteit en bediengemak”. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

De Home Cinema in Showroom Aelivé

Beleef de nieuwe Extreme Home Cinema in Soesterberg!

We hebben met veel plezier aan deze thuisbioscoop mogen werken. Het resultaat is dan ook oogverblindend mooi geworden.
Lees verder

Kaleidescape, Naim en Linn bij Audi de Koning

Echte event toppers! Afgelopen donderdag en vrijdag hebben we in samenwerking met Audi de Koning en Speksnijder interieur een event georganiseerd waarbij onze gezamenlijke klanten konden luisteren en zien hoe leuk het is om te investeren in techniek. State of the art techniek...
Lees verder