Soesterberg - 0346 - 351 543
KefInbouw-slide-01
KefInbouw-slide-02
KefInbouw-slide-03

KEF CI Inbouw

Met een KEF inbouw oplossing, kiest u niet alleen voor subtiliteit maar ook voor een geweldig muzikale ervaring.  De inbouwmarkt zit enorm in de lift. Wij merken dat bijna de helft van de luidsprekers die wij verkopen wordt ingebouwd of weggewerkt. Wij zijn dan ook dankbare gebruikers van de KEF inbouw speakers. De voordelen zijn duidelijk: 1) Enorme ruimtebesparing en 2) de technieken die in KEF inbouwspeakers worden gebruikt doen niet onder voor de vrijstaande modellen. Inleveren als het gaat om de kwaliteit van het geluid is er bij de inbouwoplossingen van KEF dan ook niet bij!

Aelivé is een echte KEF CI inbouw specialist

De KEF CI (custom install) modellen zijn overal toe te passen; van sauna’s tot tennisbanen en van cinema’s tot tandartspraktijken.  Onze adviseurs kennen het KEF-assortiment tot in de puntjes. We zijn op de hoogte van fysieke en technische randwoordwaarden en weten ook uit ervaring hoe iets in de praktijk gaat klinken. Met de realisatie van Custom Install projecten hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring. En vanaf dag één maken KEF inbouwluidsprekers deel uit van de projecten die wij hebben opgeleverd. Er zijn zoveel verschillende modellen en een nog grotere variantie in de toepassingen dat het maken van een juiste keuze zonder tussenkomst van één van onze adviseurs lastig wordt. Toch willen we qua KEF iedere potentieel geïnteresseerde geruststellen. De wens kan namelijk niet gek genoeg zijn of KEF heeft met zijn uitgebreide CI assortiment een passende  oplossing.

KEF CI van kwaliteit naar topklasse

De KEF topklasse vertaald zich in een verwaarloosbaar uitvalspercentage. Ook de instapmodellen kennen een extreem lange levensduur. In die zin hebben ze bij deze Britse fabrikant goed ingespeeld op de hoge kwaliteitseisen die je mag verwachten van een echte KEF-oplossing. Wij worden veel gevraagd om media-ruimten of home cinema’s te realiseren. En voor veel klanten is dan de beleving erg belangrijk. Alleen zonder de beperking dat er een kamer ontstaat waar naast de luidsprekers nog net één stoel kan staan. We bieden onze klanten met KEF kwaliteit die eigenlijk geen bovengrens kent. Zo passen we bij extreme ruimtes de beste inbouwspeakers toe die er zijn: de veelgeprezen en ongeëvenaarde Reference inbouw serie van KEF! Neem gerust contact op wanneer je ons licht over jouw project wilt laten schijnen.

Bouwkundige beperkingen en esthetische wensen

Het kan op allerlei vlakken mis gaan met projecten waar inbouwluidsprekers na oplevering verantwoordelijk worden voor uw muziekliefhebberij. Onze adviseurs kennen de mogelijkheden en de onmogelijkheden van inbouwluidsprekers. We nemen u aan de hand om te komen tot een mooi plan. Een plan dat ook nog eens uitvoerbaar is zonder narigheid met aannemers, interieurbouwers of andere vakbroeders. Wij stellen ons niet alleen op als uw belangenbehartiger, wij spreken ook de taal en het jargon dat hoort bij het realiseren van bouwkundige oplossingen. Het ontwerpen, voorbereiden en afmonteren van inbouwluidsprekers is dan ook een bouwkundig proces en vindt plaats onder volkomen andere omstandigheden dan wanneer we een bestaande woonkamer als uitgangspunt nemen.

 

 

<TERUG