Soesterberg - 0346 - 351 543
Kefref-slide-06
Kefref-slide-04
Kefref-slide-03

KEF Reference Serie

Met KEF haal je één van de meest bekende en toonaangevende luidsprekermerken ter wereld in huis. En de KEF Reference serie is misschien wel de meest pure serie van KEF. Conservatiever vormgegeven dan de extremere KEF Blade, maar qua weergave niet minder indrukwekkend!  Hoe lukt het KEF om met name met de Reference serie iets te bereiken, wat voor weinig andere speakerfabrikanten is weggelegd? Dat komt door de overtuiging waarmee de Reference modellen de realiteit neerzetten. Luister naar uw muziek in de meest pure weergave die er is. Waan uzelf op de eerste rij van het concert, en ervaar in detail hoe de muzikanten de instrumenten bespelen.

We zijn inmiddels al aardig wat jaren verder, sinds de eerste KEF Reference speakers werden geïntroduceerd in 1973. Maar ook anno nu toont KEF aan dat kwaliteit en exacte bouwkunde leiden tot juweeltjes. De drijfveer is steeds de natuurgetrouwe weergave van geluid en muziek. Bij deze serie moet u denken aan de hoogst mogelijke perfectie in afwerking en natuurlijk van het geluid.

8 modellen met Reference keurmerk

De KEF Reference bestaat uit 2 verschillende vloerstaande speakers: de Reference 3 en de Reference 5. Eén type boekenplank luidsprekers: de Reference 1. Twee verschillende center speakers: de Reference 2c en de grotere Reference 4c en een subwoofer: de Reference 8b. Met deze line-up bedienen wij niet alleen de gepassioneerde muziekliefhebbers. Ook onze klanten met Extreme-Home-Theatre-aspiraties, hebben wij met de KEF Reference modellen ruimschoots tevreden kunnen stellen.

De wens om over Kef Reference geluid te beschikken moet vaak gepaard gaan met de noodzakelijke ruimte. In Nederland wil het niet altijd lukken om in onze beperkte leefruimtes serieuze luidsprekers te plaatsen. Geen nood. KEF biedt oplossingen met de KEF Reference inbouwlijn. De KEF Ci5160REF-THX biedt zonder ruimte op te offeren, extreme prestaties. Deze inbouwluidsprekers dragen met recht de naam Reference, want net als bij zijn vrijstaande famillieleden, wordt alleen gebruik gemaakt van hetzelfde topklasse materiaal.

Kleur en uitvoering

De stijlvolle KEF Reference modellen zijn beschikbaar in meerdere mooie kleurvarianten. Pianoglanszwart of Notenhout? Maar er zijn tegen een kleine meerprijs ook wat gedirfdere varianten , wat dacht u van een Copper black versie? Of voor moderne interieurs de Blue Ice? Wat het ook wordt, van belang is dat u kennsi maakt met KEF in onze showrooms. De Reference speakers maken deel uit van ons vaste demo arsenaal. Van Harte Welkom.

 

<TERUG