Soesterberg - 0346 - 351 543

Linn Akurate Exakt demo

exakt-akubarik-loudspeakerWat duidelijk is, is niet altijd gemakkelijk uit te leggen.

Dat een Linn Akurate Akubarik luidspreker een mooie uitvinding is staat buiten kijf. Maar dat een Linn Akurate Exakt Akubarik momenteel de meest accurate weergave van muziek geeft, was voor velen een verassing. Afgelopen donderdag hebben we met een select gezelschap technisch en praktisch kennis gemaakt met de deze nieuwste lijn van Linn.

We hebben uitgelegd waarom een Linn Exakt systeem zo natuurlijk klinkt. En waarom voorkomende problemen als de niet ideale plek van luidsprekers in de woonkamer, de nadelen van passieve elektronische filters of magnitude vervorming door diversiteit in drivers, door het Linn Exakt systeem vakkundig worden opgelost!! Ja u leest het goed; aloude problemen met traditionele muziekweergave worden opgelost door de Linn Exakt techniek.

Een criticus zal commentaar plaatsen bij systemen die zelf aan het geluidsbeeld sleutelen. Immers je wilt echtheid en geen gemanipuleerd geluidsbeeld. Toch is ECHTHEID het resultaat wanneer het Exakt systeem zijn werk doet. Waarom? Omdat alle correcties in het signaal in het digitale domein worden aangepakt. Waardoor er geen verlies van signaal optreed, maar juist verbetering van de kwalitatieve weergave van alles van het systeem weergeeft. Ongeacht de omvang van de woonkamer. En dat is knap.

Aelivé bedankt de bezoekers voor hun positieve inbreng. Zowel het Linn Akurate Exakt systeem als de Akubarik luidsprekers zijn beiden standaard opgesteld in onze winkel.