Bergambacht - 0182 - 357 757    Soesterberg - 0346 - 351 543
akurate-slide-01
Majik-slide-01
500-slide-01

Aelivé is de grootste Linn dealer van Nederland

Het Schotse Linn products ltd. bouwt sinds de jaren 60 hi-end audio apparatuur dat tot de absolute top wordt gerekend. Wij zijn er trots op dat wij al jaren jaren Nederlands grootste en meest complete Linn speeltuin zijn. Wie van muziek houdt, zal de producten van Linn moeten (h)erkennen als juweeltjes die de kersen op de taart van muziekliefhebberij vormen.

Linn bouwt als een van de weinigen een complete range aan audio-apparatuur. Van streamers tot luidsprekers en alles wat er tussen zit, hebben de technici van Linn kaas gegeten (of op z’n Schots gezegd: Whisky gedronken) En dit is een understatement, want de research en development afdeling van Linn is alom bekend om de uitvindingen van technieken die een natuurgetrouwe weergave bevorderen. Denk aan: Dynamik-, Exakt-, Space Optimisation-, Katalyst-technologie.

De kwaliteitsklassen van Linn

Linn-Systemen zijn onderverdeeld in drie kwaliteitsklassen: Majik (zeer goed), Akurate (nog beter) en Klimax (beter bestaat niet). In onze showroom staan alle klassen opgesteld, klaar om mee aan de slag te gaan. Voordat we meer vertellen over de klassen is het belangrijk voor u om te weten dat alle klassen over dezelfde functionaliteit beschikken. Dat wil zeggen met bijvoorbeeld een Majik DSM kunt u precies dezelfde dingen doen als met een Klimax Exakt DSM. Alleen de kwaliteit verschilt. Een buitenbeentje is de Kiko, een compact maar compleet alles in één systeem met twee kleine luidsprekers. De Kiko is daarmee een klasse apart. En last but not least is er natuurlijk los van alle digitale high tech spullen de ouwe gouwe LP12 platenspeler. Dit is het eerste product dat Linn ooit bouwde en het nog steeds een boegbeeld van accuratesse en innovatie vormt.

Space Optimization

Space Optimization maakt gebruik van geavanceerde akoestische modellering, om een ​​compleet beeld te krijgen van hoe de luidsprekers en de ruimte samenwerken. Hierdoor kan Space Optimization het geluid dat wordt gehoord, beïnvloeden. Het identificeert nauwkeurig frequenties die kunstmatig vervormd worden door de omgeving, en vermindert hun energie. Hierdoor kan het bepaalde tonen in de muziek onthullen die anders verborgen zouden blijven. Alle Linn-systemen hebben Space Optimization ingebouwd en het is een gratis software-upgrade voor alle Linn DS-bezitters.

Exakt

Exakt-technologie behoudt het natuurlijke geluid van elk instrument door de elementen die elke noot vormen te synchroniseren. Beschikbaar via de toevoeging van een Linn geïntegreerde luidspreker of Exaktbox aan uw systeem. Het maakt gebruik van Exakt Link, om verbinding te maken met uw Linn DS of DSM-speler. Alle huidige modellen van Klimax, Akurate en Majik hebben Exakt Link-verbindingen aan boord. En zijn dus klaar voor de ultieme systeemupgrade! Dit is natuurlijk in onze showrooms te beluisteren.

Katalyst

Katalyst neemt controle over de kritieke elementen, die de kern vormen van het analoge audio signaal. Het biedt een verbeterde gegevensoptimalisatie, beter geluid, verbeterde doorvoer en een referentieniveau met een hoge stabiliteitsinvoer. Dit laatste is van vitaal belang, omdat het analoge audiosignaal op het moment van creëren bijzonder kwetsbaar is. De hoge stabiliteit van Katalyst elimineert variaties tijdens het maken van analoge signalen, dat op zijn beurt een dieper inzicht geeft in de muziek die wordt afgespeeld. Kom langs in 1 van onze showrooms, en ervaar het zelf!

Linn productklassen:

Klimax

Akurate

Majik

Kiko

5 Serie

LP12

Selekt

 

ACTIE! Een Majik DSM + LP12 voor €5.999,-

We hebben met veel plezier aan deze thuisbioscoop mogen werken. Het resultaat is dan ook oogverblindend mooi geworden.
Lees verder

DIGITAL STREAMING REBORN!

  Dit is wat het blad HiFi+ over de Linn Selekt DSM schrijft, op de front cover van het oktober nummer. Hierdoor is de eerste gedrukte review van de Linn Selekt DSM een feit! Lees hier het volledige artikel. De enige echte “Chief Editor” Alan Sircom heeft zelf de moeite...
Lees verder

De nieuwe Linn Selekt!

Met de Linn Selekt DSM komt de Schotse fabrikant met een fenomenale netwerkspeler op de markt. Naast alleen een hoogwaardige streamer is hij ook verkrijgbaar met ingebouwde versterker en ook met Linn Exakt. Hij neemt zijn plek in tussen de huidige streamers/versterkers van de...
Lees verder

Linn Exakt nu ook op Akurate niveau

Hoe het werkt Wat het kan Wij optimaliseren uw systeem zodat u thuis uw speakers op de door u gewenste plaats kunt zetten, zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor het geluid.
Lees verder

Linn Sweet Streams event was een groot succes

Gisterenavond stond in het teken van Linn streaming systemen tijdens het Linn Sweet Stream event. Met twintig man was de opkomst goed te noemen. We hebben een splitsing gemaakt en zijn in twee groepen gaan “Sweet Streamen” op z’n Linn’s wel te verstaan....
Lees verder