Soesterberg - 0346 - 351 543
Linnklimax-slide-01
Linnklimax-slide-04
Linnklimax-slide-03

Aelivé is fan van Linn Klimax

Als je het summum in hi-fi wilt ervaren dan kies je voor het hoogst haalbare: Linn Klimax. Het accuratesseniveau van deze toplijn is zo overweldigend dat muziek en film echt een plekje krijgen in uw leven. Wij stellen dat je je zintuigen geen groter plezier kunt doen dan een Linn Klimax set.

Klimax Authoriteit

We kunnen Linn Klimax met recht een kostbaar bezit noemen. Het past helemaal in het rijtje met andere luxe producten, maar in dit geval brengen wij u meer. Waar andere luxe goederen passief kunnen zijn, komt een Linn Klimax set tot leven. Levendigheid die inspireert, niet alleen rust geeft, maar echt ontspant.  Over de technieken die verwerkt zijn in klimax kunnen we u eindeloos vertellen. Denk aan Dynamik, Exakt, Katalyst. Maar uiteindelijk gaat het om de ervaring en die geven we u graag mee. Contact

 Welke producten zijn er?

De Linn Klimax lijn bestaat uit Losse componenten zoals de Linn Klimax DSM met Katalyst, en de Klimax 350 actieve luidsprekers. Maar voor diegenen die in één keer compleet willen zijn is er de Klimax set; een audio systeem met alles erop en eraan. Maak een afspraak voor een luistersessie.

 

<TERUG