Soesterberg - 0346 - 351 543

ACTIE! Een Majik DSM + LP12 voor €5.999,-

De magische combinatie van de Linn Majik LP12 en Linn Majik DSM, zorgt ervoor dat u ongestoord kunt luisteren naar uw platencollectie. Alle componenten van deze LP12 en Majik DSM sluiten naadloos op elkaar aan. Deze samenstelling zorgt voor een voortreffelijke beleving van de muziek. Daarom hebben wij tijdens de feestdagen en het nieuwjaar een geweldige aanbieding! Vanaf 4 december 2018 t/m 29 januari 2019 heeft u deze combinatie al voor €5.999,- in huis!

Linn LP12

Sinds de introductie van de Linn sondek LP12 worden alle andere draaitafels vergeleken met de prestaties van deze ene legendarische platenspeler. Elk onderdeel van de LP12 is door de jaren heen nog nauwkeuriger onder de loep genomen en verbetert om nòg meer informatie uit de groef van een vinylplaat te halen. Het hart van de LP draaitafel is meteen ook het bedrijfslogo van Linn geworden; de patenteerde puntlager. Deze staat garant voor een perfect soepele rotatie van de draaitafel. Ruisvrij en constant levert de lp12 alleen Muziek!

Het draaiplateau is perfect gebalanceerd en zou zonder aandrijving nog uren kunnen blijven draaien. We willen maar aangeven dat het hier gaat om perfectie, dat is immers wat een LP12 bezitter wil. Een ongeevenaarde, accurate en betrouwbare weergave van de muziek. Perfectie ‘all the way’! En die perfectie is er in de vorm van de Klimax level (full spec) LP12. Voor instappers is er de Majik LP12. Met een mals prijskaartje is het een ideale platenspeler voor zowel beginners als doorgewinterde vinylliefhebbers. En tussen deze instap Majik lp12 en de Full spec klimax lp12 zit een wereld van tweaks en upgrades. Qua uiterlijk kunt u kiezen uit massief houten plinten te weten: zwart, Amerikaans kersen, eiken, rosenhout, noten of een afwerking op maat. Hier valt nog zoveel meer over te vertellen: kom gerust eens langs om een praatje te maken.

Linn Majik

Als u een mooie audio installatie zoekt dan moet Linn majik deel uitmaken van uw zoektocht. Alhoewel het Majik niveau, voor wat Linn producten betreft, de instap kwaliteit is, moeten wij u meteen het juiste perspectief schetsen. Want wat is het geval: Linn produceert audio producten van het allerhoogste niveau en investeert zeer veel in research en development om op dat (voor velen) ongeëvenaarde niveau te blijven. Hierdoor beschikt de Linn fabriek over de beste machines en technieken om deze producten te produceren. Daarnaast als Linn een (gepatenteerd) nieuwe techniek ontwikkeld heeft om muziek nog beter ten gehore te brengen, dan wordt dat door de hele productlijn geïmplementeerd. U begrijpt het majik niveau beschikt niet over de zwaarde versterkers of de meest geavanceerde D/A converter, maar alles wat Linn groot maakt zit er WEL in! Kortom alles wat Linn kan en tot haar beschikking heeft, kunt u op Majik niveau kopen, maar dan voor een schappelijke prijs! Linn Majik producten worden niet allen door ons, maar ook in andere media bestempeld als ver boven gemiddeld. En dus is Linn Majik een must om gehoord en gezien te hebben, alvorens u een besluit neemt tot aanschaf van een nieuwe hifi set.