Soesterberg - 0346 - 351 543

NAIM + NEAT + CHORD summerdeal!

Deze zomer stelden wij met de importeur twee complete en interessant geprijsde promotie-sets samen die bestaan uit componenten van Naim, Neat en The Chord Company.

Systeem 1 Systeem 1 bestaat uit de compacte Naim UnitiQute2 met streaming, FM, DAB+ en Internetradio, digitale- en analoge ingangen en wireless ontvangst. De luidsprekerbekabeling komt van The Chord Company, het betreft de Carnival Silverscreen. De Neat Iota luidsprekers maken het systeem compleet. Daarnaast wordt dit Systeem net als Systeem 2 geleverd met een C-Stream ethernetkabel en gratis download voucher van het Naim Label.

Systeem 2 Dit systeem bestaat uit de Naim Audio UnitiLite met daarin streaming, internetRadio, cd-speler en diverse ingangen. Het vermogen is in vergelijking met de UnitiQute2 wat hoger met 2 x 50W (UnitiQute 2x30W). De zwaardere versterking zorgt voor meer controle op de Neat Acoustics Motive SX2. Deze compacte vloerstaande luidspreker kun je gemakkelijk plaatsen. De Chord Rumour luidsprekerbekabeling zorgt ervoor dat alle muziek zuiver en zonder verlies naar de luidsprekers toekomt. Ook hierbij krijg je een gratis albumdownload en Chord C-stream ethernetkabel. Beide sets hebben enige weken bij hifi.nl gelogeerd om er aparte recensies over te schrijven, die bedoeld zijn om geïnteresseerden een beeld te geven van de muzikale prestaties.

DOWNLOAD PDF