Naast de Naim Muso is er nu de Muso Qb

De nieuwste telg uit de lijn van beste all-in-one systemen. Naim heeft het weer geflikt; een verfijnt knap vormgegeven kubus met een fantastische weergave van muziek. Met Sonos als grootste concurrent is de prijsstelling van de 850.- een rechtstreekse aanval. Want wie de verschillen kan plaatsen, legt met liefde die paar honderd euro meer op tafel. Niet omdat wij het prijsverschil wegwuiven maar omdat er nu een significant verschil in kwalitatieve meerwaarde kan worden verkregen met een bescheiden extra investering.

De functionaliteit en flexibiliteit is 100% in orde. Zo kun je de Muso Qb stand alone gebruiken, maar je kunt er ook externe bronnen op aansluiten. Een koppeling waardoor het tv geluid wordt overgenomen  is dan ook een goed voorbeeld van hoe je de meerwaarde van een Muso dagelijks kunt gaan ervaren.

Onze adviseurs hebben inmiddels ruimschoots kunnen spelen met de Muso Qb en zodoende heeft hij bij ons geen plekje gekregen naast de displays van bijvoorbeeld Sonos.  Wij hebben de Muso en Muso Qb gewoon naast de “normale” hifi speakers gezet. Daar horen ze ten slotte thuis.

Omdat beide Muso’s feilloos via airplay en bluetooth muziek spelen is het voor bezoekers een feestje om hier in de showroom direct met het potentieel van de Muso kennis te maken. Je pakt je smartphone, je legt de draadloze connectie en spelen maar!