Soesterberg - 0346 - 351 543
NaimUniti-slide-02
NaimUniti-slide-01
NaimUniti-slide-03

Naim Uniti

Luidsprekers die een dusdanig afwerkingsniveau hebben dat ze een interieur juist kunnen ophalen of versterken, krijgen van ons bijzondere aandacht. Piega of Switserland sluit perfect aan op onze drijfveer om een top geluid te realiseren in een leefomgeving waar mooie objecten de sfeer maken. Aluminium vormt voor het gros van de modellen de basis van de luidspreker. Door de neutrale maar chique uitstraling van dit metaal, vormt de speaker alleen al qua uiterlijk een mooi bezit.

Als connaisseur zijn wij al jaren enthousiast ambassadeur van Piega. We kennen het merk dan ook van binnen en van buiten. Ons periodieke bezoek aan de fabriek in Horgen (Zwitserland) levert altijd weer die bevestiging dat Zwitsers kwaliteitsbelevers zijn.
Piega gooit wereldwijd tot op de dag van vandaag hoge ogen met de uitvinding van de ribbon tweeter. Deze uitvinding zag officieel in 1987 het levenslicht met de introductie van de modellen die luisterden naar de namen: Arlecchino, Romeo, Cappricio, Arabelle en Electra. Sinds deze eerste reeks luidsprekers is de Ribbon tweeter nog verder ontwikkeld en zijn ze anno nu in nagenoeg alle Piega’s terug te vinden. Mede hierdoor leveren Piega’s dat verbluffend ruimtelijke en rustige geluid waar je iedere dag blij van wordt.

 

<TERUG