Sonos

Geniet van helder, gedetailleerd geluid vanuit de draadloze speakers van Sonos

Sonos is een draadloos multiroom systeem dat in alle praktijksituaties kan worden toegepast. Met Sonos realiseren wij functionaliteit en bedieningsgemak in ieder huis.

De audio oplossingen van Sonos zijn eenvoudig te bedienen. De installaties duurt slechts een aantal minuten en u kun het systeem helemaal inrichten naar uw eigen voorkeuren. Zo speelt u, uw favoriete afspeellijsten waar en wanneer u maar wilt.

Speel muziek in meerdere ruimtes, eventueel tegelijkertijd. Luister naar internetradio, podcasts, films, programma’s, luisterboeken.

En het mooiste van alles: met de zeer toegankelijke gebruikersinterface, vindt en luistert u eenvoudig al uw centraal opgeslagen muziek.

 

 

Sonos in een bosgebied

Even lekker weg met de ‘Sonos Move’

Kent u dat gevoel, dat u er af en toe gewoon even lekker helemaal uit wilt. Even geen telefoontjes op kantoor. Het gedoe van alledag even achterlaten. Alleen jij en je Sonos op pad, de natuur in.

Goede kop koffie erbij. Wat wil een mens nog meer. Soms heb je namelijk niet meer nodig. Dan is het terug naar de basis. Het ongerepte. Afstemmen op je favoriete afspeellijst en eindeloos turen naar die stip op de horizon.

Die momenten zijn schaars. Of liever gezegd. We nemen er steeds minder de tijd voor, maar als we deze momenten hebben ervaren, zeggen we achteraf; “Waarom doen we dit niet vaker?”

Maak de draadloze bluetoothspeaker van Sonos Move onderdeel van deze momenten. Met z’n indrukwekkende accu hoeft u zich geen zorgen te maken dat die 1% op de teller snel dichterbij komt.

Naast de indrukwekkende accu is de Sonos Move ook stof-en spatwaterbestendig. Nattigheid en viezigheid zal deze speaker niet in de war brengen.

Geniet van het mooiste geluid, waar je ook bent. Naast de zwarte versie is er sinds juli 2020 nu ook een witte versie van de Sonos  Move.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen