Geniet van helder, gedetailleerd geluid vanuit de draadloze speakers van Sonos

Sonos is een draadloos multiroom systeem dat in alle praktijksituaties kan worden toegepast. Met Sonos realiseren wij functionaliteit en bedieningsgemak in ieder huis.

De audio oplossingen van Sonos zijn eenvoudig te bedienen. De installaties duurt slechts een aantal minuten en u kun het systeem helemaal inrichten naar uw eigen voorkeuren. Zo speelt u, uw favoriete afspeellijsten waar en wanneer u maar wilt.

Speel muziek in meerdere ruimtes, eventueel tegelijkertijd. Luister naar internetradio, podcasts, films, programma’s, luisterboeken.

En het mooiste van alles: met de zeer toegankelijke gebruikersinterface, vindt en luistert u eenvoudig al uw centraal opgeslagen muziek.

 

 

Sonos in een bosgebied

Even lekker weg met de ‘Sonos Move’

Kent u dat gevoel, dat u er af en toe gewoon even lekker helemaal uit wilt. Even geen telefoontjes op kantoor. Het gedoe van alledag even achterlaten. Alleen jij en je Sonos op pad, de natuur in.

Goede kop koffie erbij. Wat wil een mens nog meer. Soms heb je namelijk niet meer nodig. Dan is het terug naar de basis. Het ongerepte. Afstemmen op je favoriete afspeellijst en eindeloos turen naar die stip op de horizon.

Die momenten zijn schaars. Of liever gezegd. We nemen er steeds minder de tijd voor, maar als we deze momenten hebben ervaren, zeggen we achteraf; “Waarom doen we dit niet vaker?”

Maak de draadloze bluetoothspeaker van Sonos Move onderdeel van deze momenten. Met z’n indrukwekkende accu hoeft u zich geen zorgen te maken dat die 1% op de teller snel dichterbij komt.

Naast de indrukwekkende accu is de Sonos Move ook stof-en spatwaterbestendig. Nattigheid en viezigheid zal deze speaker niet in de war brengen.

Geniet van het mooiste geluid, waar je ook bent. Naast de zwarte versie is er sinds juli 2020 nu ook een witte versie van de Sonos  Move.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.