Piega Premium lijn

Piega heeft met deze nieuwe Premium lijn, geweldige nieuwe speakers op de markt gezet. De Premium lijn is niet alleen vernieuwd qua vormgeving. Ook de techniek heeft een beste upgrade gehad! Zo heeft de aluminium behuizing van binnen en van buiten, een grote verandering ondergaan.

Hierdoor is de gehele constructie ongeveer dertig procent stijver geworden. Dit zorgt voor minder interne staande golven. Dat heeft een positief effect op de midden en laag weergave. Alle nieuwe Premium modellen zijn uitgevoerd met de nieuwste Ribbon technologie.

Deze ribbon tweeters worden eigenlijk toegepast in alle Premium en Coax modellen. Vlaggenschip 701 heeft tevens een extra grote Ribbon unit. Kortom; ook hier zijn weer tal van nieuwe technieken toegepast. 

Piega heeft echter het unieke eigen karakter weten te behouden. Alle nieuwe Piega Premium modellen zijn natuurlijk verkrijgbaar in aluminium, zwart en in het wit.

Piega-Switzerland---PREMIUM-C---Homepagina
Piega premium luidsprekers

Piega Premium lijn is compact

De nieuwe Premium lijn van Piega bestaat uit de 301 monitor speaker en twee vloerstaanders: de 501 en 701.

De gehele lijn is compact van formaat. Zo is de Piega Premium 301 maar 34 centimeter hoog, 18 centimeter breed en 23 centimeter diep.

De Piega Premium 501 kent een formaat van 101 centimeter hoog, 16 centimeter breed en 21 centimeter diep. En zelfs de Piega Premium 701 is compact te noemen.

Met zijn 106 centimeter hoog, 18 centimeter breed en 23 centimeter diep.

Vlaggenschip 701 heeft als extraatje; een extra grote LDR ribbon unit. 

Dezelfde techniek is voor o.a. de laatste Coax-modellen gebruikt, die sinds vorig jaar op de markt zijn gekomen.

Piega Premium 701

Piega Premium 701

Het vlaggenschip van de Piega Premium serie is de Premium 701. Verkrijgbaar met de nieuwe Piega ribbon tweeter. De Premium 701 valt op in iedere ruimte, zowel qua looks alsook qua geluidsprestaties.

Piega Premium 501

Piega Premium 501

De extreem smalle Premium 501 is slechts 16cm breed en 1 meter hoog. Daarmee is de Premium 501 perfect geschikt voor kleine tot medium grote ruimtes.

Piega Premium 301

Piega Premium 301

Op de planken van uw boekenkast.  Op een dressoir, of op een standaard. De Piega Premium 301 is een illustere en elegante geluidstransducer voor kleine tot medium grote ruimtes.

Piega Premium center small

Premium Center Small

Deze compacte middenluidspreker zorgt voor een briljante spraakweergave in uw eigen home cinema.