Soesterberg - 0346 - 351 543
Piega Premium
Piega Coax
PiegaPremium-slide-04

Piega

Luidsprekers die een dusdanig afwerkingsniveau hebben dat ze een interieur juist kunnen ophalen of versterken, krijgen van ons bijzondere aandacht. Piega of Switserland sluit perfect aan op onze drijfveer om een top geluid te realiseren in een leefomgeving waar mooie objecten de sfeer maken. Aluminium vormt voor het gros van de modellen de basis van de luidspreker. Door de neutrale maar chique uitstraling van dit metaal, vormt de speaker alleen al qua uiterlijk een mooi bezit.

Als connaisseur zijn wij al jaren enthousiast ambassadeur van Piega. We kennen het merk dan ook van binnen en van buiten. Ons periodieke bezoek aan de fabriek in Horgen (Zwitserland) levert altijd weer die bevestiging dat Zwitsers kwaliteitsbelevers zijn.
Piega gooit wereldwijd tot op de dag van vandaag hoge ogen met de uitvinding van de ribbon tweeter. Deze uitvinding zag officieel in 1987 het levenslicht met de introductie van de modellen die luisterden naar de namen: Arlecchino, Romeo, Cappricio, Arabelle en Electra. Sinds deze eerste reeks luidsprekers is de Ribbon tweeter nog verder ontwikkeld en zijn ze anno nu in nagenoeg alle Piega’s terug te vinden. Mede hierdoor leveren Piega’s dat verbluffend ruimtelijke en rustige geluid waar je iedere dag blij van wordt.

Productie

Alle onderdelen die men toepast worden gronding geïnspecteerd en getest. In die zin kunnen we Piega plaatsen in een rijtje van bekende fabrikanten als Rolls Roys, Rolex of De Sede. Als een apparaat goed moet presteren dan moeten alle onderdelen in essentie goed zijn. Deze eenvoudige stelling, leidt er in de praktijk toe dat iedere medewerker van begin tot het eind heel kritisch moet kijken naar alle facetten van de productie; van werkwijze tot individuele onderdelen. Het gevolg is dat alleen luidsprekers van onbesproken kwaliteit de fabriek verlaten.

Piega voor een goede prijs

Omdat wij grote aantallen Piega’s mogen leveren aan onze clientèle weten we wat de drijfveer is om voor dit merk te kiezen. De slanke ontwerpen  sluiten perfect aan bij behoeftes op diverse niveaus. Zo kunnen klanten die voor een degelijke elegante oplossing gaan, kiezen uit prachtige productlijnen, zoals: Tmicro,  Classic, Premium, Coax en Master. De Tmicro serie is voor iedereen bereikbaar en behoort klankmatig tot de top in zijn segment. Naast de Classic lijn van een vergelijkbare prijsklasse als de Tmicro, laten we zeggen, vinden we voor diegene die voor de intensere luisterervaringen gaat de Premium en Coax lijn. En om als merk te laten zien dat je in staat bent om het neusje van de zalm te produceren is er voor de liefhebber: De Master One.

Kom piega beluisteren in onze showroom.

Piega producten

Piega Master Line & Master One

Piega Coax Serie

Piega Premium

Piega Premium Serie

Piega Micro Serie

 

Weekend der Zwitserse perfectie

In het weekend van 3 en 4 november, staat het Zwitserse speakermerk Piega bij ons in Soesterberg centraal. Naast dat u op verschillende plekken binnen onze showroom kunt luisteren naar het sublieme geluid wat er uit deze speakers komt. Kunt ook zien hoe deze naadloos aansluiten...
Lees verder

Aanschouw de nieuwe Piega Premium lijn

Piega heeft met deze nieuwe Premium lijn, geweldige nieuwe speakers op de markt gezet. De Premium lijn is niet alleen vernieuwd qua vormgeving, maar ook de techniek heeft een beste upgrade gehad!
Lees verder

Ontdek de Piega Coax 711 bij Aelivé

  De Coax 711, is voor de echte muziek liefhebbers met meer ruimte. Deze 3-weg vloerstaander van Piega heeft een nog dieper bass geluid dan zijn voorganger. In Zwitserland hebben ze weer grote stappen gemaakt wat betreft de techniek, zonder ook maar iets in te leveren als...
Lees verder