Soesterberg - 0346 - 351 543
PiegaCoax-slide-02
Piega Coax
PiegaCoax-slide-03

Piega Coax serie

De Piega Coax serie is al jaren één van de absolute hoogtepunten, van de Piega productlijn. Of het nu gaat om de befaamde LDR ribbon unit, die zo typerend is voor Piega. Of om het rustige ontwerp, waardoor de speaker in elk interieur zijn plekje kan vinden. Alles gaat op een briljante manier in elkaar op. De nieuwste Piega Coax-lijn-speakers beschikken daarnaast over de nieuwe “Tension Improve Modules”. Deze zorgen ervoor dat de gehele (aluminium) behuizing onder een constantie spanning komt te staan. Hierdoor worden bijna alle kleine en ongewenste trillingen, teniet gedaan.

COAX LDR meest geschikte techniek voor midden en hoge tonen

Het vermaarde onderdeel van de luidsprekers is toch wel de COAX LDR drive-units, waar Piega alle patenten op heeft. De laatste Coax-modellen beschikken over beterde eigenschappen ten opzichte van de voorgaande modellen. Zo is de spanning op het vel (dat uiteindelijk de muziek reproduceert)  zo groot dat er geen ruimte meer is voor “missers”. Iedere toon is raak en dat vertaald zich in een heerlijk helder beeld waar niet alleen klassiek-liefhebbers van gecharmeerd zijn. Ook complexe rock-achtige muziek krijgt een mooi plekje in de woonkamer, zodat luistermoeheid tot vrijwel NUL wordt beperkt. Het is echt een leuke belevenis om uiteenlopende muziekstijlen over een Piega te sturen. Je zult merken; het klinkt mooi ruim en transparant, zonder dat stevige stukken ineens “braaf” worden.

De Piega Premium serie bestaat uit 1 boekenplank model (Coax 311), 2 vloerstaande modellen (Coax 511 en Coax 711) en 1 Center speaker (Coax c111) Alle speakers zijn leverbaar in de kleuren Aluminium met zilveren front, zwart met zwarte front en in het wit met zilveren front. Wij hebben altijd één of meer van de COAX-modellen op demo staan in onze showrooms!

<TERUG