Soesterberg - 0346 - 351 543
PiegaMaster-slide-01
PiegaMaster-slide-02
PiegaMaster-slide-03

Piega Master Line & Master One

Dromen waarmaken kun je doen door een Piega Master Line “machine” in je woonkamer te zetten. Een, op alle fronten, knap staaltje vakmanschap dat ondanks zijn prijsniveau beslist iedere euro waard is. Het staat vast dat, net als bij exclusieve horloges of exclusieve woonhuizen, de eigenaar moet kunnen genieten van al het moois dat technisch mogelijk is. De Piega Master Line is een Zwitsers precisie-meesterwerk dat niet anders dan met respect kan worden benaderd.

De Piega Master line is een verzameling van luidsprekers, die is ontstaan uit de filosofie waarbij niet gekeken wordt of iets commercieel interessant is. Deze speakers zijn ontworpen, slechts uit technische fascinatie. Het is dan ook niet voor niks, dat de speakers uit deze lijn volgens sommige kenners, de beste speakers op de markt zijn! De Master Line is het 2de ontwerp op dit platvorm. De grondlegger is de Master ONE, waarbij de bekende Piega Coaxiaal Ribbon tot uiting is gekomen. Dit is letterlijk verveelvoudigd in de Master Line Source 1. Niet minder dan 24 Ribbon Tweeters, 9 Ribbon Mid-range en 6 Bass speakers van 22cm zijn verwerkt in dit Meester werk. Daarnaast is er ook een compactere variant voor de minder grote ruimten; de Master Line Source 2.

De Piega Master Serie bestaat uit 3 vloerstaande speakers: de Master One, de Master Line Source One en de Master Line Source Two. Alle speakers uit deze lijn zijn alleen op aanvraag beschikbaar. Denk bij de kleurcombinaties dan ook aan de kleuren die bij de andere Piega lijnen beschikbaar zijn. Maar zijn er bij deze exclusieve lijn ook andere kleurcombinaties op aanvraag mogelijk!

 

<TERUG