Soesterberg - 0346 - 351 543
Piega Premium
PiegaPremium-slide-04
PiegaPremium-slide-05

Piega Premium serie

De Piega Premium serie, is een geweldige en vernieuwde speakerserie. De Premium lijn is niet alleen schitterend qua vormgeving, want ook de techniek is geweldig te noemen! Zo zorgt de nieuwe aluminium behuizing van binnen en van buiten, voor een veel stijvere constructie. Dat in combinatie met de mooie rondingen zorg ervoor de dat de luidspreker van nature “geluidsdood” is, wat resulteert in een heerlijke midden- en laagweergave.

Nieuwste Ribbon technologie – LDR Linear Drive Ribbon – wat is dat?

De nieuwe Premium modellen zijn uitgevoerd met de nieuwste Ribbon-technologie. Deze ribbon tweeters werden al toegepast in alle Premium en Coax modellen, maar met de komst van deze vernieuwde lijn, heeft Piega haar nieuwste versie van deze uitvinding verwerkt. Piega heeft al jaren het patent op deze technologie die ervoor zorgt dat de hoge tonen zeer fijn en sprankelend worden weergegeven. Maar dat is niet het enige kunstje die deze technologie in huis heeft; Piega Ribbon tweeters kunnen veel lagere frequenties weergeven dan welke andere tweeters dan ook, waardoor ook middenfrequent, waar ook zang met name in valt, veel natuurlijker klinkt. Dit komt omdat er in tegenstelling tot de concurrentie geen cross-over zit op het frequentiegebied waar het oor van de mens nu eenmaal zeer gevoelig en kritisch is. Heel plezierig dus om naar te luisteren!

Modellen

De Premium lijn van Piega bestaat uit de 301 monitor speaker en twee vloerstaanders: de 501 en 701. De gehele lijn is compact van formaat. Zo is de Piega Premium 301 maar 34 centimeter hoog, 18 centimeter breed en 23 centimeter diep. De Piega Premium 501 kent een formaat van 101 centimeter hoog, 16 centimeter breed en 21 centimeter diep. En zelfs de Piega Premium 701 is compact te noemen. Met zijn 106 centimeter hoog, 18 centimeter breed en 23 centimeter diep. Bovendien heeft het Vlaggenschip; de 701 nog een extraatje; een extra grote LDR ribbon unit. Dezelfde soort is bijvoorbeeld voor o.a. de laatste Coax-modellen gebruikt. De Piega Premium modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren aluminium, zwart en wit.

<TERUG