Soesterberg - 0346 - 351 543

Realisatie “Weg werken”

Benutte disciplines:

“Het verhaal van de monteur”

Het verhaal van de monteur

Deze klant komen we al een aantal jaar, echter door het groeien van de TV, audioset etc. hebben we samen met de klant gekeken wat een mooie manier is om alles weer fris weg te werken. We hebben de klant geadviseerd de wand breder te maken en de TV op te hangen.

Wensen van de klant

Zoals alle klanten, zo min mogelijk zien.

Bijzonderheden van deze installatie

Binnen deze installatie hebben we een Spectral meubel in gebruik waar een audio installatie in zit verwerkt voor het geluid van de TV. Dit is leuk, maar voor de echte muziek heeft deze klant een Linn installatie samen met “Van Buren Audiodesign” speakers. Deze linn set is opgebouwd uit een streamer, voor en eind versterker en elk deel heeft een eigen vak gekregen in de verbrede muur.

Het eindresultaat

Ik ben trots op deze installatie omdat ook achter het meubel er nagenoeg geen kabels zichtbaar zijn. Alleen van de Philips Hue lichtstrip.

Wat zou jij nog toevoegen aan deze installatie?

Kort: Control4. De klant bezit alle hardware om een mooie installatie achter te laten met Control4. Verlichting heeft de klant van Philips Hue, LG oled TV, spectral soundbar etc. Al deze apparaten hebben hun eigen app of afstandsbediening. Ik zou dat willen aanpassen naar 1 App/afstandsbediening.

Foto’s project: