Bergambacht - 0182 - 357 757    Soesterberg - 0346 - 351 543

Showroom Soesterberg

Bezoek onze showroom in Soesterberg, en al snel is duidelijk dat Aelivé naast hifi speciaalzaak ook domotica specialist is. In Soesterberg delen we de Showroom samen met Mondileder. Onze audio leeft volledig in harmonie met de meubels die zij hier aanbieden. We beschikken over minstens tien spelende opstellingen die allen met één en dezelfde iPhone bediend worden. Imposant. Naim en Linn zijn ruim vertegenwoordigd evenals het Zwitserse luidsprekermerk Piega, net als dat in Bergambacht het geval is. Uiteraard ontbreken ook klinkende namen als KEF, Van Buren en Sonos niet. Streaming is wat de klok hier slaat, hetgeen de aanwezigheid van het laatstgenoemde merk verklaart. Een verkenningspunt voor de beginnende liefhebber.

Extra aandacht wordt gegeven aan de meubels van Spectral die in deze winkel niet alleen perfect tot hun recht komen, maar waar door Van Buren audio design een opwaardering voor is bedacht in de vorm van een in een Spectral-kubus ingebouwde Van Buren luidspreker.

Amersfoortsestraat 76
3769AL Soesterberg
Tel: 0346-351543

Soesterberg@aelive.nl

Werkwijze

De keuze is aan de klant

Op de aangegeven openingstijden kunt u altijd in onze showrooms binnen lopen. Voor veel klanten is dit de eerste kennismaking met home entertainment nieuwe stijl. Omdat onze verkoopmedewerkers/adviseurs veelal op afspraak beschikbaar zijn, kunt u zelf kiezen of u eerst een oriënterend bezoek brengt of dat u uw komst vooraf kenbaar wilt maken aan onze adviseur. In dat geval kan hij u interactief wegwijs maken in onze showrooms.