Soesterberg - 0346 - 351 543

Showroom Soesterberg

Bezoek onze showroom in Soesterberg en al snel is duidelijk dat Aelivé naast hifi speciaalzaak ook domotica specialist is. In Soesterberg delen we de Showroom samen met Mondileder. Onze audio leeft volledig in harmonie met de meubels die zij hier aanbieden. We beschikken over minstens vijftien spelende opstellingen die allen met één en dezelfde iPhone of iPad bediend worden. Imposant.

Verder willen we de “customer experience” vergroten door de bediening van de showroom ook in uw handen te leggen met Control4.

Wij hebben een volledige bioscoop opgebouwd waarbij alles uit het zicht wordt onttrokken door 1 knop, en zit u tv te kijken met 1 knop. Bedieningsgemak is voor ons heel erg belangrijk.

Aelivé Soesterberg in de media:

Hifi.nl

Werkwijze

De keuze is aan de klant

Op de aangegeven openingstijden kunt u altijd in onze showrooms binnen lopen. Voor veel klanten is dit de eerste kennismaking met home entertainment nieuwe stijl. Omdat onze verkoopmedewerkers/adviseurs veelal op afspraak beschikbaar zijn, kunt u zelf kiezen of u eerst een oriënterend bezoek brengt of dat u uw komst vooraf kenbaar wilt maken aan onze adviseur. In dat geval kan hij u interactief wegwijs maken in onze showrooms.