Soesterberg - 0346 - 351 543

Stewart Filmscreen is de keuze van Filmregiseurs 

Schitteren op het witte doek doe je door projecties op een Stewart Filmscreen weer te geven. Als je de beste kwaliteit wilt, dan kies je voor de projectieschermen waar in Hollywood de films op worden afgemixt. De high-end projectieschermen van Stewart worden niet alleen in privé cinema’s gebruikt. Ook in de professionele high-end bioscopen kom je Stewart filmscreen tegen. Wanneer de afmontage van een film gedaan is, zou je denken dat de filmproductie klaar is. Maar dat is NIET zo. Er moet dat nog één van de belangrijkste zaken gebeuren namelijk: de beeldproductie van de film. Dit proces maakt, samen met het afmixen van het geluid, deel uit van de postproductie.

Stewart Studio TEK

Met het afmixen van de kleuren, contrast, helderheid, tint, scherpte en dergelijke, is een professie waar in men in Hollywood diep respect voor heeft. De sfeer van een film en dus de beleving voor de kijker is van groot belang voor het succes van een film. Hoe beter een film qua beeld geproduceerd is, hoe succesvoller te film. Dat is een commercieel feit. Maar wat veelal ook het geval is; regisseurs zijn over het algemeen perfectionistisch en willen natuurlijk bij iedere film een kunststukje afleveren. En hoe doe je dat? Nou; onder andere door de nabewerking van de beelden op een Stewart Studio TEK projectiescherm te doen.

Wie op zoek is naar een projectiescherm zal vaak aanvankelijk een aardige indruk hebben van getoond filmmateriaal. Maar wanneer je een zelfde scene terugkijkt op een Stewart Filmscreen zul je zien dat een film veel meer tot leven komt. De reden waarom films op een Stewart Filmscreen veel intenser worden beleeft komt door de kleurechtheid die je met een Stewart projectiescherm kunt bereiken. Kleur zijn niet hard of fel, ze zijn natuurlijk. Helderheid is niet pijnlijk wanneer je langer naar een film kijk, de verhouding tussen donkere en lichtere objecten is natuurlijk. Contrast is niet zo heftig dat alle objecten een silveren randje lijken te hebben, nee er bestaat een natuurlijk evenwicht tussen de zwartwaarden waardooor je op 50% contract vaak de mooiste (de originele) weergave bereikt. Er zijn overigens nog veel meer zaken die een rol spelen, maar wij beperken ons even tot de voornaamste beeldbepalende factoren waar de meeste mensen zich een beeld bij kunnen vormen.

Wij vertellen u graag meer

Wanneer u het leuk lijkt om ook in uw privé cinema over een Stwart filmscreen te beschikken, dan laten we u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Wij beschikken over een Stewart screen en laten u graag zien wat voor meerwaarde de keuze voor Stewart kan hebben. Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

De Home Cinema in Showroom Aelivé

Beleef de nieuwe Extreme Home Cinema in Soesterberg!

We hebben met veel plezier aan deze thuisbioscoop mogen werken. Het resultaat is dan ook oogverblindend mooi geworden.
Lees verder

Nieuwe thuisbioscoop afgerond!

We hebben met veel plezier aan deze thuisbioscoop mogen werken. Het resultaat is dan ook oogverblindend mooi geworden.
Lees verder

Thuistheater, home cinema of thuisbioscoop

Of we het nu een thuistheater, home cinema of thuisbioscoop noemen, maakt eigenlijk niet zoveel uit. Waar het natuurlijk echt om gaat, is wat u voor ogen heeft. Denkt u aan een eenvoudige opstelling in uw bestaande woonkamer of  mag het juist helemaal over the top? Bent u o...
Lees verder