Soesterberg - 0346 - 351 543
van buren-slide-01
van buren-slide-02
van buren-slide-03

Luidsprekers van Van Buren audio design

Van Buren audio designEchte stijliconen, zo noemde Jean-Martin Clijsters deze Nederlandse luidsprekerlijn van Van Buren audio design. De ontwerpen zijn een combinatie van Hollandse nuchterheid en zeer hoogwaardige techniek. Ideaal als statement of harmonieuze aanvulling op doordachte interieurplannen.

Van Buren audio design heeft een aantal modellen die allemaal op het hoogste niveau presteren en in verschillende situaties kunnen worden toegepast. De Luca is de kleinste luidspreker die mooi kan worden gecombineerd met wandmeubels of losstaand op een voet. De Lotus, de Sylva en de Heros zijn vloerstaande modellen.

Met name het materiaalgebruik valt op. De voeten van gepolijst Nero Assoluto geven de luidsprekers een mooi fundament. Niet alleen voor het uiterlijk maar ook voor de geluidsweergave. Van Buren staat voor perfectie als wisselwerking tussen vormgeving en geluidsweergave.

De Home Cinema in Showroom Aelivé

Beleef de nieuwe Extreme Home Cinema in Soesterberg!

We hebben met veel plezier aan deze thuisbioscoop mogen werken. Het resultaat is dan ook oogverblindend mooi geworden.
Lees verder

Nieuwe thuisbioscoop afgerond!

We hebben met veel plezier aan deze thuisbioscoop mogen werken. Het resultaat is dan ook oogverblindend mooi geworden.
Lees verder

Pure beleving bij Bloem Financieel Adviseurs

Aelivé heeft het 25-jarig jubileum van Bloem Financieel Adviseurs in Utrecht opgesierd met een ‘event’ binnen het thema ‘Beleven en genieten’. Na het nuttigen van lekkere hapjes en drankjes en een live optreden van Jeremy Oliver, konden de echte levensgenieters bij ons terecht...
Lees verder