Altijd het juiste AV meubel.

Dat u bij ons een passend audio/video meubel kunt vinden, dat staat vast. We hebben drie verdiepingen met kasten en wanden waar we jaarlijks honderden set-ups bij onze klanten in wegwerken.

U heeft vast wel ideeën over hoe u uw woonruimte het liefst zou willen zien. Concreet is daar altijd invulling aan te geven, alleen moeten we daar met elkaar over in gesprek. En daar bieden wij u ruim de gelegenheid voor; Aelivé is samen met Speksnijder de oprichter van het Travivi-concept. Onze showroom (genaamd Travivi) staat vol met ideeën op het gebied van interieur, zoals AV meubels. en hi-fi gebied. Bij elkaar levert dat 1600 m2 vierkante meter aan ideeën én oplossingen op.

 

Spectral

Heeft u genoeg van de wirwar aan kabels? Spectral prachtige meubels waarin u prima uw hifi kwijt kunt. Het eindresultaat is altijd een strak, fraai en smaakvol geheel dat uw kamer een flinke opknapper bezorgd. Spectral biedt u zeer veel verschillende mogelijkheden en daarom is een oriënterend gesprek met de onze adviseurs een absolute aanrader.

 

MEER INFORMATIE

 

clicClic AV meubels

Het lijkt op Lego, maar dan eleganter

MEER INFORMATIE

 

Future-automationFuture Automation

TV’s die uit de grond komen, uit de muur schuiven of onder het bed vandaan klappen…

MEER INFORMATIE

 

 Spectral AV meubels

Hoge kwaliteit audio/video meubels.Spectral-Logo_claim_nl

MEER INFORMATIE