Smart Home

Domotica

Automatiseren van processen en handelingen in huis.

Meer weten

Hi-fi

Luister naar geluid zoals het bedoeld is, zonder vervormingen.

Meer weten

Home Cinema

Voor de ultieme bioscoopervaring thuis.

 

Meer weten

Verlichting

Sfeer creëer je alleen met de juiste verlichting.

Meer weten

Inwall

Audio weggewerkt in de wand met behoud van perfecte geluidskwaliteit.

Meer weten

Multiroom

Stream topkwaliteit audio naar elke kamer in uw woning.

Meer weten
 

Wifi Netwerk

Een goed wifi netwerk is meer dan een router en internet toegang.

Meer weten

Streaming

Streamen met het massieve geluid van high end hifi is voor velen het startschot van een nieuwe hobby.

Meer weten
 

Stereo

Het is het verschil tussen muziek horen en de muziek daadwerkelijk voelen.

 

Meer weten

‘Het huis van de toekomst’.

Dat is wat een smart home is. Een woning die u gemak, comfort, veiligheid biedt en energiezuinig is.

Huishoudelijke apparaten, verlichting, televisies, verwarming, audiosystemen, beveiligingssystemen die allemaal met elkaar in verbinding staan in uw woning. Ultiem comfort. “Gemak dient de mens”.

Alle bovengenoemde apparaten kunt u zelf aansturen vanuit huis, ongeacht de kamer waar u zich op dat moment bevindt. Ook als u geniet van een welverdiende vakantie op afstand kunt u vanuit 1 systeem alle apparaten blijven aansturen. Een smart home heeft als doel ons het leven gemakkelijker te maken.

Is uw woning ons volgende project?

Wij bieden hoogwaardige smart home oplossingen binnen elk budget.
Bekijk hieronder wat we allemaal voor u kunnen betekenen.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017