HiFi

Hifi van het allerhoogste niveau in Soesterberg!

U als liefhebber verwacht in uw huis niets minder dan de hoogste standaard als het gaat om Hifi apparatuur. Componenten die op elkaar afgestemd zijn en passen in uw specifieke ruimte. Zeker als u één component wenst te vervangen is afstemming op bestaande delen van groot belang voor het eindresultaat.

Aelivé is high end audio dealer van alleen het beste dat de markt te bieden heeft aan audio merken en componenten. We bieden u topkwaliteit en eisen topkwaliteit van onze leveranciers. We werken daarom ook alleen met de beste. Met velen van hen hebben we dan ook veel contact en werken we intensief samen om u de meest optimale Hifi beleving te geven.

 

Naast dat audio goed moet klinken wilt u met trots kijken naar die prachtige Piega in de woonkamer. Zodra u onze showroom binnenwandelt zult u merken dat de apparatuur ook een lust voor het oog is.

Wenst u liever geen audio apparatuur in het zicht te hebben, dan gaan we u verrassen in onze 2200m2 grote showroom. Op dit vlak heeft Aelivé een naam hoog te houden. Speakers in de wand verborgen. Audio setups vermomd als wandmeubel. Tv’s die verdwijnen. Laat u verbazen!

Het resultaat; volledig ingerichte, realistische woonomgevingen, overladen met hoogwaardige audio- en video-apparatuur. Dat is gerust uniek te noemen en daar zijn we dan ook trots op. Muziek hard spelen is niet moeilijk. Verfijnd muziek ten gehore brengen vraagt om kennis van zaken en dat vindt u bij ons in Soesterberg.

Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

Michiel ten Kate

Klaar om verrast te worden in onze showroom?

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen