HiFi specialist in Utrecht

Hifi van het allerhoogste niveau in Baarn!

HiFi specialist met alleen het allerbeste wat de markt te bieden heeft

Muziek bezorgt ons kippenvel. Muziek brengt ons in opperbeste stemming. Muziek beweegt ons tot tranen toe. Orkesten kunnen zorgen voor een aangename rilling en die ene diepe zangstem kan zomaar een kalmerend effect op ons hebben.

Dat is wat HiFi apparatuur tot in de kleinste details naar boven kan brengen in iedere woonruimte van uw woning.

Aelivé is high end audio dealer van alleen het beste dat de markt te bieden heeft aan audio merken en componenten.

Als hifi specialist bieden we u topkwaliteit en eisen topkwaliteit van onze leveranciers.

We werken daarom ook alleen met de beste high end audio merken en smart home leveranciers die er zijn.

Met velen van hen hebben we dan ook veel contact en werken we intensief samen om u de meest optimale Hifi beleving te geven.

 

KEF Blade in een woonkamer interieur
Linn 530 Butterscotch in de woonkamer
Piega Ace 30 luidsprekers op een boekenplank

Hifi audio; Een lust voor het oog die de zintuigen doet prikkelen

Naast dat audio goed moet klinken wilt u met trots kijken naar die prachtige Piega in de woonkamer. 

Veel mensen zoeken een audio winkel in Utrecht. Bij ons loopt u een audio & smart home walhalla binnen in Baarn. U zult merken dat de apparatuur een lust voor het oog is.

Wenst u liever geen audio apparatuur in het zicht te hebben, dan gaan we u verrassen in onze 2200m2 grote showroom.

Op dit vlak heeft Aelivé een naam hoog te houden.

Speakers die in de wand zijn verwerkt. Audio setups vermomd als wandmeubel. Tv’s die verdwijnen in de muur of onder een tweepersoonsbed.

“Waarom zijn we hier niet eerder binnengestapt!” is een uitspraak die onze medewerkers vaak voorbij horen komen. 

De beleving en emotie die hoort bij audio en film moet je ervaren. De heroische muziek van Hans Zimmer in de Gladiator of Inception raken ons. 

Muziek versterkt onze emotie bij het zien van de beelden.

Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

Michiel ten Kate

Mondileder-Soesterberg-Designmeubelen samen met de van buren audio design luidsprekers

HiFi showroom waar we de muziek de beelden laten overstijgen 

Hoeveel minder spannend is een actievolle achtervolgingsscene wanneer de opzwepende muziek wordt weggedraaid? Hoe veel minder dreigend zijn de vele moordscenes in horrofilms wanneer de muziek de komst van de moordenaar niet aankondigt? Hoeveel minder tragisch is het overlijden van een kind wanneer de strijkers niet van stak worden gehaald?”

In onze showroom willen we u die beleving van hoogwaardige high end audio laten ervaren in onze volledig ingerichte, realistische woonomgevingen, overladen met hoogwaardige audio- en video-apparatuur.

Dat is gerust uniek te noemen en daar zijn we dan ook trots op.

Muziek hard spelen is niet moeilijk.

Verfijnd muziek ten gehore brengen vraagt om kennis van zaken en dat vindt u bij ons in Baarn.

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen!

Roy Mahler

Een greep uit onze high end audio hifi merken 

Piega Switzerland logo
Kef-logo
Linn logo
Marantz logo
naim-logo-black-clear-132x88
McIntosh logo
triad-speakers-logo
Van-Buren audio design logo

Klaar om verrast te worden in onze showroom?

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017