Smart Office

Toekomstgerichte oplossingen voor uw kantoor!

Iedere werkgever herkent zich wel in een van de volgende scenario’s. Medewerkers die de verwarming aan laten staan. “Oeps, vergeten de airco uit te zetten!”. Collega’s die hoofdpijn krijgen van het licht op kantoor dat iets te fel aanstaat. Verouderde technologie wat leidt tot frustratie bij de werknemers.

Stuk voor stuk punten die je als werkgever wilt tackelen met slimme oplossingen die het ziekteverzuim verlagen, de productiviteit verhogen en het algemene werkklimaat verbeteren.

Gelukkig is er met de huidige technologie een hoop mogelijk. Die slimme technologie kent vele positieve gevolgen:

 

  • Verbeterde productiviteit op de werkvloer
  • Een slim kantoor trekt slimme mensen!
  • Ziekteverzuim omlaag
  • Investering in de toekomst
  • Milieuvriendelijke oplossing

We laten u bij Aelivé kennismaken met meerdere technologieën. We zorgen ervoor dat er nergens meer HDMI stekkers rondslingeren. Met 1 druk op de knop in de vergaderkamer zal het flatscreen tevoorschijn komen die eenvoudig gekoppeld kan worden aan ieders laptop of ander device. Is er niemand aanwezig in een bepaalde ruimte? Dan zal de bewegingsmelder automatisch het licht dimmen.

Temperaturen zullen automatisch worden aangepast naar wens. Ieder bureau kan worden voorzien van een touchscreen. Dit houdt de ‘clean desk policy’ mooi in stand.

Onze experts geven u een complete uitleg bij het gebruik van de verschillende soorten apparatuur op kantoor. Door de data te analyseren die voortkomt uit deze slimme apparaten krijgt u inzicht in het exacte moment waarop de apparatuur aan vervanging toe is.

Creëer de ideale werkplek voor de werknemers en verbeter hiermee de algehele bedrijfsprestaties.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen