Smart Office

Toekomstgerichte oplossingen voor uw kantoor!

Iedere werkgever herkent zich wel in een van de volgende scenario’s. Medewerkers die de verwarming aan laten staan. “Oeps, vergeten de airco uit te zetten!”. Collega’s die hoofdpijn krijgen van het licht op kantoor dat iets te fel aanstaat. Verouderde technologie wat leidt tot frustratie bij de werknemers.

Stuk voor stuk punten die je als werkgever wilt tackelen met slimme oplossingen die het ziekteverzuim verlagen, de productiviteit verhogen en het algemene werkklimaat verbeteren.

Gelukkig is er met de huidige technologie een hoop mogelijk. Die slimme technologie kent vele positieve gevolgen:

 

  • Verbeterde productiviteit op de werkvloer
  • Een slim kantoor trekt slimme mensen!
  • Ziekteverzuim omlaag
  • Investering in de toekomst
  • Milieuvriendelijke oplossing

We laten u bij Aelivé kennismaken met meerdere technologieën. We zorgen ervoor dat er nergens meer HDMI stekkers rondslingeren. Met 1 druk op de knop in de vergaderkamer zal het flatscreen tevoorschijn komen die eenvoudig gekoppeld kan worden aan ieders laptop of ander device. Is er niemand aanwezig in een bepaalde ruimte? Dan zal de bewegingsmelder automatisch het licht dimmen.

Temperaturen zullen automatisch worden aangepast naar wens. Ieder bureau kan worden voorzien van een touchscreen. Dit houdt de ‘clean desk policy’ mooi in stand.

Onze experts geven u een complete uitleg bij het gebruik van de verschillende soorten apparatuur op kantoor. Door de data te analyseren die voortkomt uit deze slimme apparaten krijgt u inzicht in het exacte moment waarop de apparatuur aan vervanging toe is.

Creëer de ideale werkplek voor de werknemers en verbeter hiermee de algehele bedrijfsprestaties.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017