Soesterberg - 0346 - 351 543

Clic het is net Lego, maar dan eleganter.

clicClic AV meubels is met een enorme opmars bezig in Nederland en wij weten waarom. Je kunt er perfect je apparatuur in kwijt, de afwerking is van zeer hoog niveau en je kunt allerlei creatieve samenstellingen maken zodat ieder interieur ervan opknapt. Clic bestaat uit één of meerdere losse elementen, waar je complete kastenwanden mee kunt bouwen. Je kunt ze hangen of op verschillende metalen pootjes zetten. In onze showroom hebben we alle mogelijkheden gepresenteerd en helpen we bij het maken van een mooie set-up.

Clic komt uit Denemarken en is gespecialiseerd in de karakteristiek vormgeving. Strak met de bekende facetrand. Omdat de productie volledig is geënt op deze vormgeving kunnen de meubels voor relatief weinig geld in de markt worden gezet. Wij hebben opstellingen geleverd waarbij complete huizen zijn ingericht een Clic. Zo ontstaat een afwisselen en speels totaalbeeld waar toch rust, ruimte en klasse vanaf straalt.

De toepassing is breed. Uiteraard zijn de meubels bij uitstek geschikt om audio en video apparatuur op en in te plaatsen, maar wanneer binnen het zelfde thema wordt doorgezet, bieden de boekenkasten en opbergsystemen juist mooie aanvullingen.

Speakerdoek

Op willekeurige vakken in de meubels kunnen doeken besteld worden van akoestisch transparante stof. Zodoende kunnen luidsprekers onzichtbaar worden geplaatst, zonder dat het geluidsbeeld in gevaar komt. Je bergt feitelijk minder fraaie elementen op achter de schermen 😉 Hoe dit precies werkt en waar je rekening mee moet houden, kunnen we u uitleggen aan de hand van een gesprek waarbij we specifiek ook uw situatie in beeld moeten hebben. Wanneer apparatuur en plaatsing van de speakers duidelijk zijn, kunnen we Clic eigenlijk altijd hanteren als oplossing die uiteindelijk sfeerbepalend blijkt. Eigenlijk kunnen we stellen dat wij u met Clic kunnen laten horen hoe een mooi interieur kan klinken.