Showroom Baarn 

Nieuwe uitgebreide showroom van Aelivé in Baarn brengt veel moois. Alle producten en oplossingen die we voeren zijn te beleven in een mooie ambiance van (vaak weggewerkte) techniek (Aelivé)  en interieur (Mondileder). Kom ook genieten van hifi- en smarthome-oplossingen en maak een afspraak. Contact

 

Corona krijgt bij Aelivé geen kans

Ook wij zijn uiteraard uiterst voorzichtig ten aanzien van Corona besmettingsgevaar. In onze ruimte showroom kunnen we met gemak afstanden van 2 meter of meer garanderen zonder dat dit een prettige interactie hoeft te remmen. We beschikken over ontsmettingsgel en handenwasgelegenheid. Direct contact zoals handen schudden is uiteraard uitgesloten. Kortom laat u zich niet weerhouden om langs te komen. Wij garanderen een veilig bezoek!

 

Besmetting voorkomen door contactloze bediening  van  uw Smart home of smart office

Aelivé heeft alle technieken in huis om contactloos uw omgeving aan te sturen. Sensoren en stembediening zijn zeer geschikte mogelijkheden om alles “te laten gebeuren” zonder ook maar iets aan te raken, waar anderen mogelijk hebben aangezeten, zodat lichtknopje en tablets.