Linn 50 Aelive

Exclusief Linn event bij Aelivé

 

We vieren van 18 t/m 20 januari 50 jaar Linn met o.a. hun opmerkelijke, nieuwe 360-luidspreker

Al vijf decennia lang produceert Linn toonaangevende, bekroonde audiocomponenten – om nog maar te zwijgen over de talloze innovaties en baanbrekende technologieën. We zijn er trots op een Linn-evenement te mogen organiseren dat het hoogtepunt laat zien van alles wat Linn tot nu toe heeft bereikt – belichaamd in hun geheel nieuwe vlaggenschip Klimax-systeem met 360 luidsprekers. De adembenemende prestaties van Linns volledig eigen Organik DAC, Exakt en Space Optimization, plus geheel nieuwe kasten en drive units, samen met nieuwe en unieke technologieën Adaptive Bias Control en Power DAC, zorgen samen voor de productie van Linns beste geluid ooit! Of u nu bekend bent met Linn, of net aan uw reis bent begonnen, ga met ons en uw mede-muziekliefhebbers mee op een gedenkwaardig evenement om te vieren hoe ver Linn is gekomen, waar ze vandaag staan en natuurlijk om een onthullende muzikale ervaring te hebben!

Exclusieve luistersessie:
18 januari 2024 van 18:30 tot 21.30 uur

Na reguliere sluitingstijd organiseren wij een exclusieve luistersessie, met als special gast Gordon Inch, van Linn. Tijdens dit evenement presenteren we diverse noviteiten, zoals Linns beste geluid ooit met het spectaculaire Linn Klimax 360 systeem, de ultieme upgrade met de Utopik voeding en de Linn Sondek LP1250th anniversary platenspeler met de nieuwe Bedrok™ plint technology (en nog veel meer)! Aanmelden voor dit exclusieve evenement kan via het formulier. 

Celebrating 50 years of Lynn

Aanmeldformulier 18 januari

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inloopdagen: 19 en 20 januari 2024

Daarnaast organiseren we op 19 en 20 januari twee speciale dagen, waarin u kennis kunt maken met de producten van Linn en de nieuwe showroom van Aelivé. Gordon Inch van Linn zal aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven over de Linn producten en al uw vragen met betrekking tot Linn te beantwoorden. Aanmelden hiervoor is niet nodig.

Of u nu wel of niet bekend bent met Linn: bezoek dit fantastische evenement, om te vieren hoe ver Linn is gekomen en natuurlijk om een fantastische muzikale ervaring te beleven. 

Amina audio
Anthem audio
AudioQuest
B&C Raamdecoratie
Bluesound
control4
The Chord Company luidsprekerkabel
Clic – Hifi meubels
Elipson audio
Future Automation
Goelst hoogwaardige gordijnrails
Hegel Audio
Kaleidescape
KEF Audio
Linn audio
Marantz
McIntosh
Naim Audio
Neat Acoustics
Oh By Tutondo
Optoma projectoren
Piega Switzerland
REL Acoustics
Rotel versterker
SLV Verlichting
Sonance
Sonos
Spectral Meubels
Stewart Filmscreen
Triad Speakers
Vogel’s
Yamaha Audio
Ekinex

Locatie evenement

Hermesweg 2,
3741 GP Baarn
(gevestigd in Mondileder winkel)

E: info@aelive.nl
T: 0346-351543