B&C Raamdecoratie

"
Aelive-Soesterberg-event
Dupli gordijnen B&C raamdecoratie

Raamdecoratie essentieel onderdeel van het interieur

Raamdecoratie speelt een belangrijke rol in ieder interieur. Beschikt uw woning over grote glaspartijen, openslaande deuren of hoge ramen? Dan heeft u misschien al een  voorkeur voor verticale jaloezieen.

Wilt u het binnenvallende licht verzachten, of de akoestiek in uw woning volop benutten? Dan zijn de dupligordijnen mooie optie.

Een ding is zeker. Raamdecoratie is bepalend voor de sfeer en privacy in huis.

Ongestoord genieten. Een luie middag languit op de bank met een afstandsbediening binnen bereik, om vervolgens te kunnen genieten van uw favoriet afspeellijst op Spotify, of die Netflix serie die u aan de buis gekluisterd houdt.

Voor iedere ruimte in huis zoekt u bijpassende raamdecoratie. Bepaal hiermee zelf de hoeveelheid lichtinval in huis.  

Maak je leven leuker en makkelijker met Smart Home raamdecoratie!

Een woning die zich met 1 druk op de knop aanpast aan uw woon-en leefritmes. Het zorgt er niet alleen voor dat je raamdecoratie automatisch wordt bediend, maar het zorgt er ook voor dat je verlichting en de kamertemperatuur zich er haarfijn op aanpast.

Tijdens de zomerdagen thuiskomen in een koele woonkamer, of tijdens de wintermaanden maximaal genieten van het zonlicht. Beiden zijn op afstand te realiseren met ‘Tahoma smart home’.

Wil je, je ochtend en avondroutines kenbaar maken via een spraakgerichte opdracht, dan is die mogelijkheid er ook met stembediening van TaHoma smart home.

Het bedienen van de B&C raamdecoratie wordt standaard ondersteund met een kleine afstandsbediening. 

U kunt scenario’s instellen en met 1 druk op de knop de raamdecoratie openen of sluiten.

Zorg er wel voor dat de afstandsbediening binnen handbereik is om dit uit te kunnen voeren. Wilt u meer controle en comfort? Dan raden we u aan uw raamdecoratie te bedienen via de app. 

De slimme smart home oplossingen van Connexoon en TaHoma zijn hier perfect voor geschikt.

Wilt u meer informatie over de smart home raamdecoratie mogelijkheden en oplossingen?

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Dupli gordijnen badkamer B&C raamdecoratie

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.