Clic – Hifi meubels

"
Aelive-Soesterberg-event
Clic hifi meubel

Clic hifi meubilair: “Hoor de schoonheid. Zie de schoonheid. Verberg al het anderen!”

Het idee achter de meubelen van Clic kwam tot leven toen de man achter clic, Mike Fabricius, in 1999 niet in staat was om een goed doordacht meubel van hoge kwaliteit te vinden, die voldeed aan zijn eisen om Hifi-producten te presenteren.

“De meeste geluidssystemen zijn gemaakt om je oren te plezieren en niet je ogen.

Diegene die je ogen behagen, hebben vaak je oren genegeerd. Clic is ontstaan uit het idee om een luxueus meubelstuk van hoge kwaliteit te creëren dat verbergt wat verborgen moet worden en dat muziek en geluid met een duidelijk gevoel voor stijl presenteert”.

Mike ontwierp de eerste clic modellen in zijn huis in 1999 en kort daarna waren de eerste prototypes klaar.

De markt was niet in staat om een meubelstuk te leveren dat voldeed aan de praktische behoeften zonder afbreuk te doen aan het ontwerp. Het doel was om een functioneel meubelstuk te creëren dat tegelijkertijd aan meer eisen zou voldoen.

De meubels zouden veel zichtbare en verborgen functies moeten hebben. Op deze manier zouden ze het aan het individu overlaten om te kiezen wat hij of zij wil laten zien en wat hij of zij wil verbergen.

Elk detail in het meubilair is goed doordacht – niets wordt aan het toeval overgelaten.

Geluidssystemen, luidsprekers, kabels, software, subwoofers, spelcomputers en alles wat je zou willen verbergen kan worden opgeborgen – zodat het het design en geluid de ruimte zouden kunnen domineren.

 

Clic meubilair voor hifi
Clic meubel voor hifi apparatuur
Clic meubilair van hout voor hifi apparatuur
Clic meubilair modellen

Clic modellen

De modellen van clic zijn opgebouwd rond 4 dieptes, 5 breedtes en 4 hoogtes.

De modellen kunnen op vele manieren gecombineerd worden – naast elkaar of boven elkaar – de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Links op de afbeelding ziet u een kleine greep uit de verschillende mogelijkheden.

 

Maatvoering (diepte)

  • 26.5cm
  • 37.5cm
  • 45.5cm
  • 55cm

Alle clic modellen, houten deuren en lades zijn verkrijgbaar in de volgende lak- en fineerkwaliteiten:

  • Wit
  • Zwart
  • Grijs en lichtgrijs gelakt
  • Eiken- en walnootfineer

 

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.