Control4 Smart Home OS 3

"
Aelive-Soesterberg-event

Control4 smart home OS 3 biedt de beste ervaring vanaf elke interface die u gebruikt

Control4 smart home os 3 op mobiel

Op uw mobiele toestel scrollt de staande modus op natuurlijke wijze en is ontworpen om de juiste pictogrammen weer te geven met onmiddellijke feedback over hun huidige status.

control4 smart home os 3 aan de muur bevestigd

Op een Control4 touchscreen zijn de pictogrammen groter en is de responstijd ongelooflijk snel voor onmiddellijke bediening van alles in uw slimme woning.

Met uw handheld afstandsbediening is het scherm specifiek gericht op entertainment, zodat u gemakkelijk audio/video entertainment en favoriete apparaten kunt oproepen.

control4 systeem in huis

Al uw favoriete smart home handelingen binnen handbereik

Iedere smart home is uniek. Zet uw meest gebruikte pictogrammen op het hoofdscherm “dashboard”.

Alles in uw hele huis kan aan de bovenkant worden toegevoegd, zodat die pictogrammen op uw telefoon, touchscreen of Neeo-afstandsbediening in het midden staan wanneer u ze nodig hebt.

Minder aanrakingen. Minder tikken.

Net als op uw telefoon kunt u uw meest gebruikte apparaten, streamingservices en scènes eenvoudig toevoegen, rangschikken, verwijderen en favoriet maken door ingedrukt te houden en te slepen.

U heeft dus binnen ÉÉN oogopslag een overzicht van alle smart home toepassingen in uw woning. Consolideer apparaten uit het hele huis op één scherm, zodat u direct de status kunt zien van uw:

  • Beveiligingssysteem
  • Slimme deursloten
  • Geopende zonneschermen of lampen in het hele huis

 

Smart home OS 3 zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring op entertainment gebied

Control4 Smart home OS3

Maak kennis met onze specialisten

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.