Future Automation

Future automation: Uitzonderlijke geautomatiseerde oplossingen voor smart homes en kantoren

Future Automation is een internationaal gevestigd bedrijf dat is gevestigd in Groot-Brittannië en Noord-Amerika en gespecialiseerd is in mechanismen die displays in moderne slimme huizen, commerciële ruimtes en maritieme toepassingen verbergen en onthullen.

Het unieke productassortiment is ontwikkeld om functionaliteit te combineren met kwaliteitsengineering en esthetische aantrekkingskracht.

Ze ontwerpen en produceren een uitgebreide reeks aan:

  • Liftmechanismen
  • Muurbevestigingen
  • Projectorbevestigingen en -dalingen
  • Bewegende paneelmechanismen
  • Plafondbevestigingen en -dalingen
  • Vloer-/tafelbevestigingen die kunnen worden geïntegreerd in AV-installaties.

Aelivé zorgt ervoor dat bovenstaande producten feilloos doen wat u wilt. Mechanieken van Future automation zijn gebouwd om lang, heel lang mee te gaan. Ze gaan op den duur niet piepen of kraken. TV’s blijven ook na veelvuldig gebruik gewoon recht hangen, zoals het hoort én zoals het door ons is geïnstalleerd.

Een aanrader voor mensen die niet voor half werk gaan.

 

Future automation uit het plafond
Future automation onder een bed vandaan
Future automation vanuit de muur

Future Automation; Een kwaliteitsproduct dat consistent functioneert

Bij Future Automation geloven ze dat het maken van een kwaliteitsproduct dat consistent functioneert het belangrijkste onderdeel is van elk bedrijf.

Daarom ontwerpen, fabriceren en assembleren zij elk onderdeel van elk mechanisme dat zij maken.

Kwaliteitscontroles worden in elk stadium van het productieproces uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het mechanisme dat u ontvangt optimaal functioneert.

Ze creëren zelfs aangepaste inzetstukken en kartonnen dozen ter plaatse om ervoor te zorgen dat uw mechanisme u in een onberispelijke staat en zonder vertraging bereikt.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen