Future Automation

"
Aelive-Soesterberg-event

Future automation: Uitzonderlijke geautomatiseerde oplossingen voor smart homes en kantoren

Future Automation is een internationaal gevestigd bedrijf uit Groot-Brittannië en Noord-Amerika. Zij zijn gespecialiseerd in mechanismen die displays in moderne slimme huizen, commerciële ruimtes en maritieme toepassingen verbergen en onthullen.

Het unieke productassortiment is ontwikkeld om functionaliteit te combineren met kwaliteitsengineering en esthetische aantrekkingskracht.

Ze ontwerpen en produceren een uitgebreide reeks aan:

  • Liftmechanismen
  • Muurbevestigingen
  • Projectorbevestigingen en -dalingen
  • Bewegende paneelmechanismen
  • Plafondbevestigingen en -dalingen
  • Vloer-/tafelbevestigingen die kunnen worden geïntegreerd in AV-installaties.

Aelivé zorgt ervoor dat bovenstaande producten feilloos doen wat u wilt. Mechanieken van Future automation zijn gebouwd om lang, heel lang mee te gaan. Ze gaan op den duur niet piepen of kraken. TV’s blijven ook na veelvuldig gebruik gewoon recht hangen, zoals het hoort én zoals het door ons is geïnstalleerd.

Een aanrader voor mensen die niet voor half werk gaan.

 

Afgeronde Future Automation projecten door Aelivé

Future Automation producten

tv lift mechanisme van Future Automation

TV 

Projector-Lift vanuit het plafond van Future Automation

Projectoren

Automatisch sluitende deuren van Future Automation

Deuren

Behuizing voor future automation

Behuizing

Airflow Future Automation

Slimme luchtstroomregeling

Gemotoriseerde zonwering van Future Automation

Zonwering

Future Automation; Uitzonderlijke gautomatiseerde oplossingen voor slimme huizen en commerciele ruimtes

Bij Future Automation geloven ze dat het maken van een kwaliteitsproduct dat consistent functioneert het belangrijkste onderdeel is van elk bedrijf.

Daarom ontwerpen, fabriceren en assembleren zij elk onderdeel van elk mechanisme dat zij maken.

Kwaliteitscontroles worden in elk stadium van het productieproces uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het mechanisme dat u ontvangt optimaal functioneert.

Ze creëren zelfs aangepaste inzetstukken en kartonnen dozen ter plaatse om ervoor te zorgen dat uw mechanisme u in een onberispelijke staat en zonder vertraging bereikt.

Maak kennis met de specialisten van Aelive HiFi & Smarthomes

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos 

Projectadviseur

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.