Inbouw speakers installeren zonder kostbare ruimte in je huis te verliezen

Ben je op zoek naar een manier om van hoogwaardig geluid te genieten zonder dat je kostbare ruimte in je huis verliest? Stel je voor dat je de perfecte soundtrack kunt creëren in elke kamer zonder storende luidsprekers. 

Het belangrijkste probleem dat inbouw speakers oplossen, is het leveren van verbluffend geluid zonder inbreuk te maken op je interieur.

In dit artikel ontdek je hoe inbouw speakers de ultieme oplossing bieden voor een naadloze audio-ervaring in je huis.

Of je nu van muziek houdt, je thuisbioscoop wilt upgraden of gewoon een elegante en minimalistische look wilt behouden, inbouw speakers zijn de antwoorden op al je geluidsbehoeften.

Laten we dieper graven in de wereld van inbouw speakers en ontdekken hoe ze je levensstijl kunnen verbeteren.

 

Bar met een yamaha receiver sony tv. KEF speakers. In het plafond zijn subwoofers geplaatst en die worden aangestuurd door een sonance versterker
Sonance onzichtbare speakers

Inbouw speakers voor plafond 

Sonance heeft oplossingen die in elk interieur passen en indruk maken op de meest veeleisende luisteraar. We benoemen hier twee series plafond inbouwspeakers:

  • ‘Architectural Series’
  • ‘Invisible Series’

Sonance Architectural Series

Sonance Architectural Series levert de ultieme mix van hoge prestaties en eersteklas esthetiek. De volledig vlakke en randloze roosters verdwijnen in het omringende plafondoppervlak, terwijl de state-of-the-art drivermaterialen en het vooruitstrevende ontwerp een nieuwe standaard zetten in audiofiele geluidskwaliteit.

Sonance Invisible series

Sonance Invisible Series is de ultieme expressie van architecturale audio. Geïnstalleerd in de muur of het plafond en vervolgens afgewerkt met het omringende oppervlak, leveren Invisible Series luidsprekers ambient muziek die door de hele ruimte straalt zonder visuele voetafdruk.

 

Inbouw speakers verwerkt in de muur

Sonance Invisible Series is de ultieme expressie van architecturale audio.

De Invisible Series luidsprekers, die in de muur of het plafond worden geïnstalleerd en vervolgens worden afgewerkt met het omringende oppervlak, leveren omgevingsmuziek die door de hele ruimte wordt uitgestraald zonder visuele voetafdruk.

De gloednieuwe Motion Flex Invisible Series bevat nieuwe doorbraken op het gebied van installatie en audiokwaliteit, en verstevigt Sonance als de ongeëvenaarde leider in discrete audio.

Sonance Motion Flex Technology is een revolutionaire benadering van het ontwerpen van platte onzichtbare luidsprekers, met een:

  • Wave Flex Drive Unit.
  • Air Flex Woofer.
  • Akoestisch geïsoleerde klankkast.
  • Crossover met ‘Constant Directivity Crossover’.

 

Sonance Invisible series