Inbouw speakers

"
Aelive-Soesterberg-event

Inbouw speakers installeren zonder kostbare ruimte in je huis te verliezen

Ben je op zoek naar een manier om van hoogwaardig geluid te genieten zonder dat je kostbare ruimte in je huis verliest? Stel je voor dat je de perfecte soundtrack kunt creëren in elke kamer zonder storende luidsprekers. 

Het belangrijkste probleem dat inbouw speakers oplossen, is het leveren van verbluffend geluid zonder inbreuk te maken op je interieur.

In dit artikel ontdek je hoe inbouw speakers de ultieme oplossing bieden voor een naadloze audio-ervaring in je huis.

Of je nu van muziek houdt, je thuisbioscoop wilt upgraden of gewoon een elegante en minimalistische look wilt behouden, inbouw speakers zijn de antwoorden op al je geluidsbehoeften.

Laten we dieper graven in de wereld van inbouw speakers en ontdekken hoe ze je levensstijl kunnen verbeteren.

 

Bar met een yamaha receiver sony tv. KEF speakers. In het plafond zijn subwoofers geplaatst en die worden aangestuurd door een sonance versterker
Sonance onzichtbare speakers

Inbouw speakers voor plafond 

Sonance heeft oplossingen die in elk interieur passen en indruk maken op de meest veeleisende luisteraar. We benoemen hier twee series plafond inbouwspeakers:

  • ‘Architectural Series’
  • ‘Invisible Series’

Sonance Architectural Series

Sonance Architectural Series levert de ultieme mix van hoge prestaties en eersteklas esthetiek. De volledig vlakke en randloze roosters verdwijnen in het omringende plafondoppervlak, terwijl de state-of-the-art drivermaterialen en het vooruitstrevende ontwerp een nieuwe standaard zetten in audiofiele geluidskwaliteit.

Sonance Invisible series

Sonance Invisible Series is de ultieme expressie van architecturale audio. Geïnstalleerd in de muur of het plafond en vervolgens afgewerkt met het omringende oppervlak, leveren Invisible Series luidsprekers ambient muziek die door de hele ruimte straalt zonder visuele voetafdruk.

 

Inbouw speakers verwerkt in de muur

Sonance Invisible Series is de ultieme expressie van architecturale audio.

De Invisible Series luidsprekers, die in de muur of het plafond worden geïnstalleerd en vervolgens worden afgewerkt met het omringende oppervlak, leveren omgevingsmuziek die door de hele ruimte wordt uitgestraald zonder visuele voetafdruk.

De gloednieuwe Motion Flex Invisible Series bevat nieuwe doorbraken op het gebied van installatie en audiokwaliteit, en verstevigt Sonance als de ongeëvenaarde leider in discrete audio.

Sonance Motion Flex Technology is een revolutionaire benadering van het ontwerpen van platte onzichtbare luidsprekers, met een:

  • Wave Flex Drive Unit.
  • Air Flex Woofer.
  • Akoestisch geïsoleerde klankkast.
  • Crossover met ‘Constant Directivity Crossover’.

 

Sonance Invisible series
Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.