Linn Series 5

"

Linn Series 5 speakers zetten de conventionele ontwerpen op zijn kop!

De Linn Series 5 presteren niet alleen beter dan alle andere luidsprekers van dit formaat, ze kunnen ook nog eens helemaal worden aangepast aan uw interieur, zodat u een gedurfd design statement kunt maken.

 Hoe zeer u het uiterlijk van de Linn Series 5 ook wilt personaliseren, Linn heeft ervoor gezorgd dat de muziek altijd centraal staat.

Met een pallet aan stofferingen kan elke speaker op unieke wijze aan uw smaak worden aangepast. Met de baanbrekende Exakt-technologie van Linn aan boord, hoort u altijd een prestatie die is geoptimaliseerd voor u en uw huis.

 

530 Linn Paprika Stairs en TV
Linn 530 Butterscotch in de woonkamer
Linn 530 Butterscotch interieur

Linn 520 speakers

Met dezelfde aanpassingsmogelijkheden en geïntegreerde Exakt-technologie als zijn grote zus straalt de compacte 520 vooral stijl en muzikaliteit uit.

 

Linn 530 speakers

Zonder afbreuk te doen aan de prestaties van de Linn 530 speakers, kunt u het uiterlijk van deze speaker aanpassen met ‘Linn Fabrik’Daarnaast maakt de 530 gebruikt van Exakt-technologie en een krachtig Isobarik bassysteem om ervoor te zorgen dat de muziek net zo’n grote indruk maakt als het ontwerp.

 

530 Harris Tweed Lounge

‘Linn Fabrik’

Om de unieke stijl en aanpassingsmogelijkheden van de Series 5 te kunnen bieden, bedachten de ontwerpers van Linn een nieuwe manier om de luidsprekers af te werken. Een manier waarmee u niet alleen uw eigen look kunt creëren, maar ook de drive-units kunt beschermen, terwijl de prestaties van de Linn speakers behouden blijven.

Linn creëerde een collectie Linn Fabrik bekledingen met speciale ontworpen lichte en open weefpatronen die de muziek doorlaten en tegelijkertijd een ruime keuze aan eigentijdse en klassieke kleuren en dessins bieden.

Maar het materiaal zelf is slechts de helft van het verhaal. Geen enkele andere luidspreker kan zo’n grote verscheidenheid aan bekledingsopties bieden zonder dat dit ten koste gaat van het geluid.

Series 5 luidsprekers maken gebruik van Exakt technologie om de effecten van de kenmerken van elke Fabrik op de frequentie- en faserespons van elke drive unit te modelleren.

 Het digitale scheidingsfilter van Exakt elimineert alle ongewenste vervormingseffecten. Zo kunnen de series 5 luidsprekers u dezelfde adembenemende prestaties leveren als een live optreden.

 

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.