Linn Series 5 speakers zetten de conventionele ontwerpen op zijn kop!

De Linn Series 5 presteren niet alleen beter dan alle andere luidsprekers van dit formaat, ze kunnen ook nog eens helemaal worden aangepast aan uw interieur, zodat u een gedurfd design statement kunt maken.

 Hoe zeer u het uiterlijk van de Linn Series 5 ook wilt personaliseren, Linn heeft ervoor gezorgd dat de muziek altijd centraal staat.

Met een pallet aan stofferingen kan elke speaker op unieke wijze aan uw smaak worden aangepast. Met de baanbrekende Exakt-technologie van Linn aan boord, hoort u altijd een prestatie die is geoptimaliseerd voor u en uw huis.

 

530 Linn Paprika Stairs en TV
Linn 530 Butterscotch in de woonkamer
Linn 530 Butterscotch interieur

Linn 520 speakers

Met dezelfde aanpassingsmogelijkheden en geïntegreerde Exakt-technologie als zijn grote zus straalt de compacte 520 vooral stijl en muzikaliteit uit.

 

Linn 530 speakers

Zonder afbreuk te doen aan de prestaties van de Linn 530 speakers, kunt u het uiterlijk van deze speaker aanpassen met ‘Linn Fabrik’Daarnaast maakt de 530 gebruikt van Exakt-technologie en een krachtig Isobarik bassysteem om ervoor te zorgen dat de muziek net zo’n grote indruk maakt als het ontwerp.

 

530 Harris Tweed Lounge

‘Linn Fabrik’

Om de unieke stijl en aanpassingsmogelijkheden van de Series 5 te kunnen bieden, bedachten de ontwerpers van Linn een nieuwe manier om de luidsprekers af te werken. Een manier waarmee u niet alleen uw eigen look kunt creëren, maar ook de drive-units kunt beschermen, terwijl de prestaties van de Linn speakers behouden blijven.

Linn creëerde een collectie Linn Fabrik bekledingen met speciale ontworpen lichte en open weefpatronen die de muziek doorlaten en tegelijkertijd een ruime keuze aan eigentijdse en klassieke kleuren en dessins bieden.

Maar het materiaal zelf is slechts de helft van het verhaal. Geen enkele andere luidspreker kan zo’n grote verscheidenheid aan bekledingsopties bieden zonder dat dit ten koste gaat van het geluid.

Series 5 luidsprekers maken gebruik van Exakt technologie om de effecten van de kenmerken van elke Fabrik op de frequentie- en faserespons van elke drive unit te modelleren.

 Het digitale scheidingsfilter van Exakt elimineert alle ongewenste vervormingseffecten. Zo kunnen de series 5 luidsprekers u dezelfde adembenemende prestaties leveren als een live optreden.