Naim Audio

"
Aelive-Soesterberg-event

Naim Audio series

Naim power supply

Power supplies

Naim cd speler

CD Spelers

Naim audio versterker

Versterkers

Naim Audio: Vier decennia lang een reeks aan iconische producten

Hoe wordt iets iconisch? Daarvoor moeten we terug naar de jaren ’60.

Julian Vereker bezocht een aantal van zijn vrienden die muziek maakte in een liveband. Julian nam deze muziek op en speelde deze vervolgens thuis af.

Het toenmalige systeem waar Julian zijn opnames vervolgens op afspeelde liet hem jammerlijk in de steek. Hij besloot vervolgens zijn eigen versterkers en luidsprekers te gaan ontwerpen.

Hij richtte zich volledig op die aspecten, die de muziek tot leven lieten komen.  Met deze eerste ontwerpen legde hij de basis voor een reeks iconische hifi producten die tot ver in de volgende eeuw zouden voortbestaan.

In 1973 zag Naim Audio officieel het levenslicht.

 

 

Naim-audio-DAC-V1

Digitaal-analoog omzetters

Naim audio - platenspeler

Platenspelers

Naim audio accessoires

Accessoires

Naim Uniti

Van ‘Mu-so’ & ‘Unity lijn’ tot aan losse streamers en versterkers

Ook al is Naim voor het grote publiek relatief onbekend, liefhebbers dragen het al jaren op handen.

De afgelopen jaren heeft Naim haar productengamma dusdanig geoptimaliseerd dat iedere muziekliefhebber op zijn of haar manier muziek kan beluisteren middels een Naim product.

Het assortiment start bij de Naim Mu-so, een draadloos all-in-one apparaat die overal vijf sterren-recensies oplevert. Voor klanten die nieuwsgierig zijn naar waar Naim nog meer toe in staat is qua muziekbeleving, die kunnen kijken naar de Uniti lijn.

Een meer dan perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Boven de Unity-lijn zitten de separate audio-componenten zoals losse streamers en versterkers.

Het is zeker aan te raden om, als u bij ons bent, even kennis te nemen van deze neusjes van de zalm.

Vormgeving van Naim Audio producten

Onze klanten zijn unaniem in hun oordeel over hoe de producten van Naim zijn vormgegeven. Het komt met regelmaat voor dat mensen vastbesloten zijn om hun muzieksysteem in een kast te plaatsen, maar dat hun nieuwe Naim-speler toch in het zicht eindigt. Het ultieme compliment voor het Naim-design team.

Wij hebben Naim demo’s klaar staan in onze showrooms.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.