Naim Audio

Naim Audio: Vier decennia lang een reeks aan iconische producten

Hoe wordt iets iconisch? Daarvoor moeten we terug naar de jaren ’60.

Julian Vereker bezocht een aantal van zijn vrienden die muziek maakte in een liveband. Julian nam deze muziek op en speelde deze vervolgens thuis af.

Het toenmalige systeem waar Julian zijn opnames vervolgens op afspeelde liet hem jammerlijk in de steek. Hij besloot vervolgens zijn eigen versterkers en luidsprekers te gaan ontwerpen.

Hij richtte zich volledig op die aspecten, die de muziek tot leven lieten komen.  Met deze eerste ontwerpen legde hij de basis voor een reeks iconische hifi producten die tot ver in de volgende eeuw zouden voortbestaan.

In 1973 zag Naim Audio officieel het levenslicht.

 

 

Naim Uniti

Van ‘Mu-so’ & ‘Unity lijn’ tot aan losse streamers en versterkers

Ook al is Naim voor het grote publiek relatief onbekend, liefhebbers dragen het al jaren op handen.

De afgelopen jaren heeft Naim haar productengamma dusdanig geoptimaliseerd dat iedere muziekliefhebber op zijn of haar manier muziek kan beluisteren middels een Naim product.

Het assortiment start bij de Mu-so, een draadloos all-in-one apparaat die overal vijf sterren-recensies oplevert. Voor klanten die nieuwsgierig zijn naar waar Naim nog meer toe in staat is qua muziekbeleving, die kunnen kijken naar de Uniti lijn.

Een meer dan perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Boven de Unity-lijn zitten de separate audio-componenten zoals losse streamers en versterkers.

Het is zeker aan te raden om, als u bij ons bent, even kennis te nemen van deze neusjes van de zalm.

Vormgeving van Naim Audio producten

Onze klanten zijn unaniem in hun oordeel over hoe de producten van Naim zijn vormgegeven. Het komt met regelmaat voor dat mensen vastbesloten zijn om hun muzieksysteem in een kast te plaatsen, maar dat hun nieuwe Naim-speler toch in het zicht eindigt. Het ultieme compliment voor het Naim-design team.

Wij hebben Naim demo’s klaar staan in onze showrooms.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen