Naim Audio series

Naim power supply

Power supplies

Naim cd speler

CD Spelers

Naim audio versterker

Versterkers

Naim Audio: Vier decennia lang een reeks aan iconische producten

Hoe wordt iets iconisch? Daarvoor moeten we terug naar de jaren ’60.

Julian Vereker bezocht een aantal van zijn vrienden die muziek maakte in een liveband. Julian nam deze muziek op en speelde deze vervolgens thuis af.

Het toenmalige systeem waar Julian zijn opnames vervolgens op afspeelde liet hem jammerlijk in de steek. Hij besloot vervolgens zijn eigen versterkers en luidsprekers te gaan ontwerpen.

Hij richtte zich volledig op die aspecten, die de muziek tot leven lieten komen.  Met deze eerste ontwerpen legde hij de basis voor een reeks iconische hifi producten die tot ver in de volgende eeuw zouden voortbestaan.

In 1973 zag Naim Audio officieel het levenslicht.

 

 

Naim-audio-DAC-V1

Digitaal-analoog omzetters

Naim audio - platenspeler

Platenspelers

Naim audio accessoires

Accessoires

Naim Uniti

Van ‘Mu-so’ & ‘Unity lijn’ tot aan losse streamers en versterkers

Ook al is Naim voor het grote publiek relatief onbekend, liefhebbers dragen het al jaren op handen.

De afgelopen jaren heeft Naim haar productengamma dusdanig geoptimaliseerd dat iedere muziekliefhebber op zijn of haar manier muziek kan beluisteren middels een Naim product.

Het assortiment start bij de Naim Mu-so, een draadloos all-in-one apparaat die overal vijf sterren-recensies oplevert. Voor klanten die nieuwsgierig zijn naar waar Naim nog meer toe in staat is qua muziekbeleving, die kunnen kijken naar de Uniti lijn.

Een meer dan perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. Boven de Unity-lijn zitten de separate audio-componenten zoals losse streamers en versterkers.

Het is zeker aan te raden om, als u bij ons bent, even kennis te nemen van deze neusjes van de zalm.

Vormgeving van Naim Audio producten

Onze klanten zijn unaniem in hun oordeel over hoe de producten van Naim zijn vormgegeven. Het komt met regelmaat voor dat mensen vastbesloten zijn om hun muzieksysteem in een kast te plaatsen, maar dat hun nieuwe Naim-speler toch in het zicht eindigt. Het ultieme compliment voor het Naim-design team.

Wij hebben Naim demo’s klaar staan in onze showrooms.