Optoma projectoren

"

Optoma; ‘Haarscherpe beelden met schitterende kleurweergave en helderheid’

Voor een ultieme ervaring op een groot scherm. 

Optoma is wereldwijd een van de grootste spelers binnen projectoren voor dagelijks en zakelijk gebruik. Zo heeft Optoma DLP-beamers met een zeer hoog contrast wat zorgt voor diepe zwartwaarden.

Optoma is een van de weinige fabrikanten die zich volledig focussen op het thema ‘projectie’. 

Optoma heeft een aanbod in alle resoluties, van HD tot Full HD en zelfs 4K. Voor mobiele gebruikers zijn er ook mini projectoren beschikbaar met ingebouwde Wi-Fi functie, HDMI, bluetooth en meer.

Optoma projectieschermen zijn daarnaast:

  • Zeer veelzijdig
  • Eenvoudig te bedienen
  • Geschikt voor bijna elke toepassing (vergaderzalen, theaters, thuisgebruik, grote auditoria)

optoma projector in thuisbioscoop omgeving
Optoma beamer en projectieschermen

Optoma thuisbioscoop projectoren met DLP technologie

Voor kristalheldere beelden gebruikt Optoma de nieuwste DLP technologie van Texas Instruments.

Deze technologie heeft gezorgd voor een ware revolutie in de projectie wereld. Een DLP® chip vormt het hart van elke Optoma projector.

Op deze chip zitten tot 2 miljoen microscopisch kleine spiegeltjes. Elk spiegeltje is kleiner dan een vijfde van de dikte van een menselijke haar en komt overeen met één geprojecteerde pixel.

 

Hoe werkt deze DLP technologie? 

In combinatie met een lichtbron en een projectielens kan elk spiegeltje op een DLP® chip kantelen naar het licht toe of van het licht af, waardoor de pixel wit of zwart wordt.

De beeldverwerkingcircuits in de projector zorgen ervoor dat elk spiegeltje een paar duizend keer per seconde aan- en uitgeschakeld wordt.

Hierdoor kunnen tot 1024 verschillende grijstinten weergegeven worden voor een ongelooflijk vloeiend beeld door te variëren hoe vaak een spiegeltje aan of uit staat.

De spiegeltjes worden razendsnel in- en uitgeschakeld, precies op tijd met de juiste kleur. Zo kunnen maar liefst 16,7 miljoen verschillende kleurschakeringen gecreëerd worden voor een ongelooflijk levendige en levensechte beeldweergave.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.