Rotel versterker

"
Aelive-Soesterberg-event

Rotel versterkers: Stabiele factor in het audio peloton

Vandaag de dag bestaat de Rotel-familie uit een internationale groep van ingenieurs, ontwerpers, muziek-en filmliefhebbers, en professionele audiomensen uit vele landen, waaronder Japan, Groot-Brittannië, de VS, China en Korea.

Rotel streeft er voortdurend naar om home entertainment elektronica te ontwikkelen die gunstig presteert in vergelijking met producten die prijstechnisch vele malen hoger liggen. Zij doen dit, aldus Rotel, door een uitgekiende componentenselectie en een slim printplaatontwerp te maken.

Audio-critici over de hele wereld zullen Rotel zeker erkennen als één van de beste fabrikanten als het aankomt op prijs/waarde verhoudingen.

Een zeer goed voorbeeld bij dit verhaal is de Rotel RA1570; Een dijk van een geïntegreerde versterker met alle denkbare opties om als basis te dienen voor de veeleisende klant van tegenwoordig. Van USB tot XLR het zit erop! En dat voor 1499.-

Rotel versterkers in de woonkamer
Rotel Michi X5 geïntegreerde amplifier

Michi serie gebaseerd op het erfgoed van Rotel

Rotel staat voor meer dan 55 jaar ervaring in de audio wereld. Dit in combinatie met de passie van een goed geoliede familiebedrijf en een steeds groter wordende familie van tevreden producteigenaren.

Bij Rotel streven ze naar visuele perfectie.

Visuele perfectie die we onder andere terug zien in de Michi vlaggenschip producten-serie.

Neem bijvoorbeeld de Michi X5 geintegreerde amplifier:

  • 600 Watt in 4 ohm luidsprekers
  • Scala aan bron ingangen (Analoog, digitaal, XLR, apt-X Bluetooth, Moving Magnet)

Naast de Michi X5 bevinden zich in de Michi serie ook andere type amplifiers (P5), stereo amplifiers (S5) en de Michi M8 monoblok amplifier.

In alles zien we dat de ingenieurs van Rotel gericht zijn op het luisteren naar ontwerpen. Van de techniek tot aan de productie.

Het resultaat is kwalitiatief goed en dat kunt u bij ons in de showroom zelf komen ervaren.

 

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.