Rotel versterker

Rotel versterkers: Stabiele factor in het audio peloton

Vandaag de dag bestaat de Rotel-familie uit een internationale groep van ingenieurs, ontwerpers, muziek-en filmliefhebbers, en professionele audiomensen uit vele landen, waaronder Japan, Groot-Brittannië, de VS, China en Korea.

Rotel streeft er voortdurend naar om home entertainment elektronica te ontwikkelen die gunstig presteert in vergelijking met producten die prijstechnisch vele malen hoger liggen. Zij doen dit, aldus Rotel, door een uitgekiende componentenselectie en een slim printplaatontwerp te maken.

Audio-critici over de hele wereld zullen Rotel zeker erkennen als één van de beste fabrikanten als het aankomt op prijs/waarde verhoudingen.

Een zeer goed voorbeeld bij dit verhaal is de Rotel RA1570; Een dijk van een geïntegreerde versterker met alle denkbare opties om als basis te dienen voor de veeleisende klant van tegenwoordig. Van USB tot XLR het zit erop! En dat voor 1499.-

Rotel versterkers in de woonkamer
Rotel Michi X5 geïntegreerde amplifier

Michi serie gebaseerd op het erfgoed van Rotel

Rotel staat voor meer dan 55 jaar ervaring in de audio wereld. Dit in combinatie met de passie van een goed geoliede familiebedrijf en een steeds groter wordende familie van tevreden producteigenaren.

Bij Rotel streven ze naar visuele perfectie.

Visuele perfectie die we onder andere terug zien in de Michi vlaggenschip producten-serie.

Neem bijvoorbeeld de Michi X5 geintegreerde amplifier:

  • 600 Watt in 4 ohm luidsprekers
  • Scala aan bron ingangen (Analoog, digitaal, XLR, apt-X Bluetooth, Moving Magnet)

Naast de Michi X5 bevinden zich in de Michi serie ook andere type amplifiers (P5), stereo amplifiers (S5) en de Michi M8 monoblok amplifier.

In alles zien we dat de ingenieurs van Rotel gericht zijn op het luisteren naar ontwerpen. Van de techniek tot aan de productie.

Het resultaat is kwalitiatief goed en dat kunt u bij ons in de showroom zelf komen ervaren.

 

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen