Spectral Meubels

Spectral tv meubel

Spectral tv meubels op maat

Smart furniture die sound systemen onzichtbaar integreren. Er is een groot statement gemaakt met deze innovatieve oplossingen en Spectral is daar voorloper in.

Als we op pad zijn nemen we genoegen met beperkte beeldformaten en geluidskwaliteit. Zodra we de ons huis binnenstappen verlangen we meer. We willen muziek van maximale kwaliteit. Het liefst bediend vanaf de bank. We willen foto’s als een diapresentatie op de televisie af kunnen spelen en films van het internet gemakkelijk op de televisie kunnen streamen.

Met de oplossingen van Spectral meubels scheppen wij in één klap orde in uw woonkamer: Luidsprekers kunnen onzichtbaar worden verwerkt en de apparatuur wordt volledig aan het zicht onttrokken, maar de eenvoudige bediening blijft! Ook als de kast gesloten is!

Wij hebben daar verschillende oplossingen voor. Zo kunnen we infra-rood linksysteem toepassen of nog geavanceerder: een Control4 systeem.

Dan weet u pas echt wat bedieningsgemak is, want alle apparatuur is dan bedienbaar met een tablet, snartphone of één enkele afstandsbediening.

Uiteraard kunt u hier in onze showroom zelfs eens mee spelen.

Spectral kent verschillende design lijnen:

  • Spectral Next
  • Spectral Cocoon
  • Spectral Scala
  • Spectral Brick

 

 

‘Van garagefirma naar wereldmarktleider’

Dat maakt nieuwsgierig! Net als bij Google, Amazon en andere giganten vindt de oorsprong van Spectral zich in een garagebox. Daar waar de gebroeders Krämer een passie voor de productie van HiFi-racks ontwikkelde. Dit bleek later zeer goed uit te pakken voor de broers.

Het eerste Krämer-meubel werd geboren in de garage van hun vader. Hier ontstond met KONKAV de eerste serie Spectral-racks die tot 2010 in het programma heeft gezeten. Na het eerste verkoopsucces en de opbouw van andere modellen volgde in 1999 de opbouw van de eerste hal met productie en beheer in het Schwäbische Bietigheim. De basis voor verdere groei werd gelegd. Al in 2003 telden de drie gebroeders Krämer ongeveer 60 werknemers in hun team en een verdere groei volgde later.

De oprichters van het bedrijf zien het geheim van hun succes in twee spreuken die hun vader hen heeft gegeven: Blijf werken, praat niet te veel en maak het zo eenvoudig mogelijk. Met andere woorden: als je ijverig bent en blijft en je vasthoudt aan het ontwerp dan volgt de rest vanzelf.

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen