Spectral Meubels

"
Aelive-Soesterberg-event
Spectral tv meubel

Spectral tv meubels op maat

Smart furniture die sound systemen onzichtbaar integreren. Er is een groot statement gemaakt met deze innovatieve oplossingen en Spectral is daar voorloper in.

Als we op pad zijn nemen we genoegen met beperkte beeldformaten en geluidskwaliteit. Zodra we de ons huis binnenstappen verlangen we meer. We willen muziek van maximale kwaliteit. Het liefst bediend vanaf de bank. We willen foto’s als een diapresentatie op de televisie af kunnen spelen en films van het internet gemakkelijk op de televisie kunnen streamen.

Met de oplossingen van Spectral meubels scheppen wij in één klap orde in uw woonkamer: Luidsprekers kunnen onzichtbaar worden verwerkt en de apparatuur wordt volledig aan het zicht onttrokken, maar de eenvoudige bediening blijft! Ook als de kast gesloten is!

Wij hebben daar verschillende oplossingen voor. Zo kunnen we infra-rood linksysteem toepassen of nog geavanceerder: een Control4 systeem.

Dan weet u pas echt wat bedieningsgemak is, want alle apparatuur is dan bedienbaar met een tablet, snartphone of één enkele afstandsbediening.

Uiteraard kunt u hier in onze showroom zelfs eens mee spelen.

Spectral kent verschillende design lijnen:

  • Spectral Next
  • Spectral Cocoon
  • Spectral Side
  • Spectral Scala
  • Spectral Brick
  • Spectral Ameno
Spectral side dressoir met marmer details
Spectral Side dressoir met marmeren details
Spectral side met marmeren accenten en details

‘Van garagefirma naar wereldmarktleider’

Dat maakt nieuwsgierig! Net als bij Google, Amazon en andere giganten vindt de oorsprong van Spectral zich in een garagebox. Daar waar de gebroeders Krämer een passie voor de productie van HiFi-racks ontwikkelde. Dit bleek later zeer goed uit te pakken voor de broers.

Het eerste Krämer-meubel werd geboren in de garage van hun vader. Hier ontstond met KONKAV de eerste serie Spectral-racks die tot 2010 in het programma heeft gezeten. Na het eerste verkoopsucces en de opbouw van andere modellen volgde in 1999 de opbouw van de eerste hal met productie en beheer in het Schwäbische Bietigheim. De basis voor verdere groei werd gelegd. Al in 2003 telden de drie gebroeders Krämer ongeveer 60 werknemers in hun team en een verdere groei volgde later.

De oprichters van het bedrijf zien het geheim van hun succes in twee spreuken die hun vader hen heeft gegeven: Blijf werken, praat niet te veel en maak het zo eenvoudig mogelijk. Met andere woorden: als je ijverig bent en blijft en je vasthoudt aan het ontwerp dan volgt de rest vanzelf.

SIDE-SET01-KEYSHOT
13-ROOM-COCOON-SIDESHOT
Spectral Side

Maak kennis met de specialisten van Aelivé HiFi & Smarthomes 

Martijn van Buren eigenaar Aelive Hifi & Smarthomes

Martijn van Buren

Eigenaar Aelivé HiFi & Smarthomes

Arnaud-Bos-projectadviseur aelive soesterberg

Arnaud Bos

Projectadviseur

Jaap Geraedts projectrealisatie & advies

Jaap Geraedts

Projectrealisatie & Advies

Sebastiaan-Boot projectrealisatie & advies

Sebastiaan Boot

Projectrealisatie & Advies

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.