Van Buren Active Cinema System

"

5 Passieve satelliet luidsprekers: Coax LCR

Het Van Buren active cinema systeem bestaat uit vijf passieve satelliet luidsprekers genaamd Coax LCR.

Deze zijn door hun compacte afmetingen heel makkelijk in een meubel weg te werken en beschikken tevens over een hoog belastbare coaxiale unit.

Daarbij hoort een passieve maar krachtige en compacte subwoofer (passief omdat de klankkleur van het laag dan hetzelfde is als die van de satellietluidprekers).

Een surround voorversterker en een of meerdere meerkanaals eindversterkers zorgen voor de versterking, terwijl de Sonax ACSunit voor de bijzondere weergave eigenschappen zorg draagt.

 

VanBuren ACS Systeem
van Buren audio systeem

Wat zijn de voordelen van een Van Buren Active Cinema System (ACS)?

  • De luidsprekers kunnen gewoon in de kast worden geplaatst. De ongewenste frequenties die ontstaan door de resonantie, worden heel precies opgezocht en er uit gefiltert. Daarmee wordt dit anders zo storend meetrillen volledig onhoorbaar.
  • Waar de weergevers ook in een kast worden geplaatst, de weergave kan zo gestuurd worden dat het geluid gehoormatig wel perfect vanuit de bedoelde locatie achter het scherm lijkt te komen.
  • Het geluid klopt overal in de ruimte en is qua tijdgedrag en fasereinheid correct. Overal in de ruimte is het geluid volledig evenwichtig, ongekleurd en helemaal in balans.
  • Het systeem wordt bij de klant thuis volledig ingemeten. Verbouwingen zijn niet nodig; de module en luidsprekers kunnen door hun compacte afmetingen keurig in bestaande meubels worden ondergebracht.
  • In veel gevallen kan van de reeds bij de klant aanwezige bestaande home cinema versterkers gebruik worden gemaakt. (Mits deze van voldoende kwaliteit zijn.) Door de enorme processorsnelheid en speciaal geschreven algoritmes is de ACS processor in staat zelfs een wat lagere kwaliteit voor een belangrijk deel “onhoorbaar” te maken.

Het resultaat: een veel beter geproportioneerde beleving. Wat slanker qua tonale balans en met een bijzonder hoog gehalte aan low level informatie. Het ACS is bij alle soorten software enkel de boodschapper; het systeem is zo ingesteld dat er zoveel mogelijk recht aan alle gedraaide software wordt gedaan. Geen opgeblazen bombast; maar de sfeer en kwaliteiten van de productie komen zo goed en eerlijk mogelijk tot hun recht.

Beste Aelive team, Nu bijna een maand geleden is door jullie onze Linn Majik dsm vervangen door de Linn Akurate dsm met Akurate versterker. Al meteen bleek de overtreffende trap in geluidsbeleving. Het veel heldere en krachtigere geluid met veel meer detail doet ons dagelijks opnieuw verbazen. De realistische beleving van het geluid uit de Sylva luidsprekers is heel puur. Thuis maak ik steeds de opmerking dat je in plaats van een beter gehoorapparaat beter een goede Linn installatie kunt aanschaffen. Straks roep ik dat natuurlijk ook buiten de deur. Jullie begrijpen dat we heel erg blij zijn dat dit door jullie mogelijk is gemaakt. Dank daarvoor! Mer vriendelijk groet, Jan en Marina Kolk
Jan Kolk
Jan Kolk
26/02/2021
Dikke aanrader!!! Zeer goed geholpen door Martijn, duidelijke uitleg en ruim de tijd genomen om de diverse mogelijkheden te bekijken/beluisteren. Eerst de Kef R5 speakers aangeschaft welke perfect zijn aangesloten door Jaap. Vervolgens nog terug gegaan voor een centerspeaker en uiteindelijk met een dikke Yamaha en Linn versterker de koop bezegeld. Jaap heeft alles top geinstalleerd. Voorlopig ben ik even klaar met aanschaffen maar kom zeker hier terug. Mannen ontzettend bedankt voor jullie inzet!
chris van leeuwen
chris van leeuwen
23/10/2020
Goed gelopen voor domotica
allard van der kamp
allard van der kamp
15/07/2020
Altijd fijn om met gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooie Linn speakers aangeschaft met bijgehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!
Michiel ten Kate
Michiel ten Kate
30/06/2020
Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.
Roy Mahler
Roy Mahler
26/05/2020
Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot. Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant. Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik een ieder kan aanraden. Complimenten zijn hier duidelijk op zijn plaats. Hierbij dus. Een kleine indruk..zie de foto's.
Ruud Hamelinck
Ruud Hamelinck
09/05/2020
Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speakers met sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren
Bas van Oort
Bas van Oort
29/10/2017
Linn_Series 3_naast de tv

Vraag vrijblijvend een demo aan!

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom.