Van Buren Active Cinema System

5 Passieve satelliet luidsprekers: Coax LCR

Het Van Buren active cinema systeem bestaat uit vijf passieve satelliet luidsprekers genaamd Coax LCR.

Deze zijn door hun compacte afmetingen heel makkelijk in een meubel weg te werken en beschikken tevens over een hoog belastbare coaxiale unit.

Daarbij hoort een passieve maar krachtige en compacte subwoofer (passief omdat de klankkleur van het laag dan hetzelfde is als die van de satellietluidprekers).

Een surround voorversterker en een of meerdere meerkanaals eindversterkers zorgen voor de versterking, terwijl de Sonax ACSunit voor de bijzondere weergave eigenschappen zorg draagt.

 

VanBuren ACS Systeem
van Buren audio systeem

Wat zijn de voordelen van een Van Buren Active Cinema System (ACS)?

  • De luidsprekers kunnen gewoon in de kast worden geplaatst. De ongewenste frequenties die ontstaan door de resonantie, worden heel precies opgezocht en er uit gefiltert. Daarmee wordt dit anders zo storend meetrillen volledig onhoorbaar.
  • Waar de weergevers ook in een kast worden geplaatst, de weergave kan zo gestuurd worden dat het geluid gehoormatig wel perfect vanuit de bedoelde locatie achter het scherm lijkt te komen.
  • Het geluid klopt overal in de ruimte en is qua tijdgedrag en fasereinheid correct. Overal in de ruimte is het geluid volledig evenwichtig, ongekleurd en helemaal in balans.
  • Het systeem wordt bij de klant thuis volledig ingemeten. Verbouwingen zijn niet nodig; de module en luidsprekers kunnen door hun compacte afmetingen keurig in bestaande meubels worden ondergebracht.
  • In veel gevallen kan van de reeds bij de klant aanwezige bestaande home cinema versterkers gebruik worden gemaakt. (Mits deze van voldoende kwaliteit zijn.) Door de enorme processorsnelheid en speciaal geschreven algoritmes is de ACS processor in staat zelfs een wat lagere kwaliteit voor een belangrijk deel “onhoorbaar” te maken.

Het resultaat: een veel beter geproportioneerde beleving. Wat slanker qua tonale balans en met een bijzonder hoog gehalte aan low level informatie. Het ACS is bij alle soorten software enkel de boodschapper; het systeem is zo ingesteld dat er zoveel mogelijk recht aan alle gedraaide software wordt gedaan. Geen opgeblazen bombast; maar de sfeer en kwaliteiten van de productie komen zo goed en eerlijk mogelijk tot hun recht.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen