Verlichting

Sfeermaker bij uitstek: Goede verlichting!

Bij verlichting denken de meeste van ons direct aan ‘sfeer’. Dat is bij Aelive niet anders, maar we gaan graag een stap verder. Het oproepen van een bepaalde sfeer in een woonruimte, om vervolgens scènes te creëren die haarfijn aansluiten bij audio en geluid is hetgeen waardoor je daarna niet anders meer wilt.

Vergeet het schakelen en dimmen op conventioneel niveau. Zodra je doorhebt hoe je in combinatie met domotica de sfeer in de woon of slaapkamer kunt bepalen, zul je niet meer terug willen naar de oude setting.

Als lichtadviseur kijken we naar lichtscenes in plaats van afzonderlijke verlichtingspunten. Denk daarbij aan ruimtes die plots van sfeer kunnen veranderen afhankelijk van de setting (bijv: gezelligheids of werklicht).

Disciplines die zorgen voor een goed lichtontwerp

Er zijn twee disciplines die zorgen voor een goed lichtontwerp. Beide disciplines passen we bij je toe tot in de kleinste details.

  • De eerste is de esthetische kant;
  • Hoe zien de lampen en spots eruit?
  • Wat past mooi in het interieur?
  • De tweede discipline is de technische kant;
  • Welke lichtbron is geschikt?
  • Welke doelen streven we na?
  • Hoe gaan we de scènes automatiseren?

Onze showroom in Soesterberg is opgebouwd met alle soorten verlichting. Wij creëren en demonstreren in diverse ruimtes, hoe de verschillende scènes opgeroepen kunnen worden. Hiermee kunnen we je laten zien dat eenzelfde ruimte, alleen al door met licht te spelen, telkens veranderd naar de door jou gewenste sfeer.

Naar gelang de wensen wordt er een verlichtingsplan opgesteld. Een automatiseringsplan is vervolgens de laatste stap op weg naar een volledig geïntegreerd lichtplan op maat in jouw woning.

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen