Inwall Speakers

Technologie die verdwijnt in de architectuur!

Inwall speakers zorgen voor verbaasde blikken

De verbazing op een ieders gezicht zodra ze de woonkamer of andere woonruimte binnen komen lopen als de volumeknop naar rechts wordt gedraaid.

Vrienden en familie die op zoek gaan naar audio apparatuur, weggewerkt in een hoek van de kamer, komen bedrogen uit. Ze gaan de apparatuur namelijk nergens vinden.

Totale verbijstering natuurlijk bij je gasten. “Hoe kan dat dan?”. “Hebben we iets gemist? Zoeken we niet goed genoeg?”

Heb je iets gemist? Absoluut. Het voortraject. Daar waar de magie van inwall speakers tot leven komt.

Weggewerkt in de muur zelf. Het resultaat is niet zichtbaar en toch levert deze verborgen audio-oplossing een gelijkmatige, uitgebalanceerde geluidservaring.

Daarnaast behoudt je de volwaardige geluidservaring van dit audiosysteem en hoef je, je niet af te vragen of de kleur van de 3-zits wel matcht met de audio naast je tv installatie.

Met inwall speakers verberg je de audio, niet het geluid!

Met de speakers van ‘Amina’ blijft het interieur onberispelijk op nummer één staan.

De passie voor akoestische excellentie wordt geëtaleerd middels de innovatieve techniek en het akoestische ontwerp van de speakers.

Vergelijk de techniek achter de inwall speakers met een stemvork of de snaren van een viool.

Deze werken op basis van ‘microtrillingen’. De leverancier van deze inwall speakers; Amina, heeft microtrillingen gemaakt door te gebruik te maken van microchips die verwerkt zijn in de ‘exciter’ (*zie foto).

Deze microtrillingen kunnen worden aangedreven door een willekeurige versterker. De exciter is geplaatst op een metalen frame. Op het frame zit de afwerkstucplaat.

De afwerkstucplaat is gemaakt uit een honinggraat model.

Een van de mooie eigenschappen van honinggraat model is dat dit model geluid op een natuurlijke manier versterkt.

Het bereik van de speakers is breder dan traditionele speakers, namelijk 180 graden.

De luidsprekers en het flatscreen worden netjes verwerkt in de muur. Maak je niet druk om het stucwerk. Dit zal niet gaan scheuren.

Amina onzichtbare speakers in een woonkamer
Amina onzichtbare speakers

Voordelen van Inwall audio

  •  Je doet geen concessies aan de geluidskwaliteit
  • Paneel volledig weggewerkt
  • Wij installeren en testen. Verwerken van paneel is echt vakwerk.
  • Zeer hoogwaardige beleving die niet onder doet voor conventionele speakers.
  • Je kunt muziek en film met ogenschijnlijk ‘niets’ zeer groots neerzetten.

Wilt u de verbluffende kwaliteit van deze mogelijkheden zelf eens ervaren? U zult zien dat menig audioset het aflegt tegen deze nieuwe techniek. We geven u graag een demonstratie bij ons in de showroom.

Twee kerntechnologieen bij installatie Amina speakers

‘Edge’

Voor installatie in gipsplaten, een volledig onzichtbare luidspreker van gips tot luidspreker die ultieme audioprestaties biedt.

 

‘Mobius’

Voor installatie in materialen als hout, leer en nat pleisterwerk, waardoor je het ultieme in ontwerp en installatie flexibiliteit krijgt.

Amina speakers installatie materiaal

‘Edge’

Hoe werkt het?

Aangezien spouwmuren en plafonds wereldwijd een hoofdbestanddeel van de bouwindustrie zijn, bieden de luidsprekers van de Edge Series een hoogwaardige oplossing in een lichtgewicht en eenvoudig te installeren pakket, waar spouwmuren en plafonds zijn gebruikt.

De Edge Series luidsprekers zijn ontworpen om een klein stuk gipsplaat/drywall te vervangen, en hun omtrek wordt opgevuld, afgeplakt en van veren voorzien op dezelfde manier als tapeplaat wordt geïnstalleerd en afgewerkt.

De hele muur/het plafond kan vervolgens worden geverfd en gedecoreerd, waardoor de luidspreker volledig onzichtbaar wordt.

De luidspreker wordt altijd alleen aan de gipsplaat zelf bevestigd en niet aan het regelwerk, zodat er geen speciaal frame nodig is.

 

‘Mobius’

Mobius volledig gedekt

Waar muren of plafonds een volledige pleisterlaag krijgen, voor retro-fit of waar er sprake is van een specialistisch bekledingsmateriaal, bieden de luidsprekers uit de Mobius-serie een flexibele geluidsoplossing voor een scala aan installatie mogelijkheden en design gerichte afwerkingen.

 

Mobius amina speakers installatie

Hoe werkt het?

De Mobius-luidsprekers zijn ontworpen om een klein stuk gipsplaat/drywall te vervangen.

De omtrek van de luidsprekers wordt opgevuld, op het hele oppervlak wordt voegband aangebracht en het hele oppervlak wordt bedekt met een volledige coating van natte pleister/modder.

De gehele wand/plafond kan vervolgens worden geverfd en gedecoreerd, waardoor de luidspreker volledig onzichtbaar wordt.

De luidspreker wordt altijd alleen aan de gipsplaat zelf bevestigd en niet aan het regelwerk, zodat er geen speciaal regelwerk nodig is.

Amina speakers bieden verbluffende geluidsprestaties

Video vanuit ‘Amina’

Installatie inwall speakers

Vrijblijvende demo in onze showroom aanvragen

★★★★

Goeie service! Heb hier mijn streamer met amp en speaker sub gekocht. Bevalt er goed! Met dank aan de inspanningen en meedenken van Martijn van Buren

- Bas van Oort

★★★★★

Fijn contact gehad. Service en beleefdheid staat op nummer 1 en heb goed advies gekregen.

- Roy Mahler

★★★★★

Altijd fijn om gelijkgestemden (lees: audiofielen) over hifi apparatuur te praten! Mooi Linn speakers aangeschaft met bijbehorende kabels, die mijn set een machtige upgrade hebben gegeven. Mooi!

- Michiel ten Kate

★★★★★

Wat een heerlijk oord om rondgeleid te worden. Ingewijd in de mogelijkheden van veredeld geluid al dan niet in combinatie met het ultieme filmgenot.

Het aangename is vooral de afstemming op de wens(en) van jou als klant.

Even een start met goede cappuccino dat met smaak toebereid is. Daarna de tour, die ik ieden een ieder kan aanraden.

- Ruud Hamelinck

★★★★★

Jullie hebben een topproduct in handen met de audio van, Van Buren. Na ongeveer 3 weken te hebben gespeeld komen de speakers lekker los. Met name kracht en grandeur vallen op. De hoorbare verschillen met mijn oude Sylva's zijn verfijning en muzikale beleving. Bas midden / hoog zijn perfect in balans. Afwerking en muzikale kwaliteiten horen zeer zeker bij de top. Jullie snappen wel dat deze juweeltjes voor de komende jaren bij mij de deur niet meer uitkomen.

- Dhr. van Zandbergen