Soesterberg - 0346 - 351 543
KEF Blade

Beleef Kef Blade bij Aelivé in Bergambacht

Comment are off

Bij de keuze van speakers staat geluidsbeleving en geluidskwaliteit altijd op de eerste plaats. Maar design is daarnaast ook altijd een belangrijk uitgangspunt voor de keuze van speakers. Kef heeft met zijn Kef Blade speakers een absolute top luidspreker in de markt gezet.

En het mooie van alles, u kunt Kef Blade komen luisteren in onze showroom!

Bij het zien van de Kef speakers zie je meteen dat het bijzondere speakers zijn. Kef heeft voor het ontwerp een zweefvliegtuig ontwerper aangetrokken. De focus lag direct op de reductie van trillingen, want trilling verstoord de kwaliteit van het geluid. De subwoofers aan de zijkant van de luidspreker zijn constructief tot een eenheid gevormd waardoor ze geen trilling doorgeven naar de kast. We hebben dit getest door een euro op de luidspreker te plaatsen en met maximaal vermogen gaf de euro geen kik. De speakers des te meer. Het geluid is waanzinnig!

Video: Kef Blade met McIntosh 452 (2 x 450 watt)

Kef UniQ driverOok deze Kef Blade luidsprekers hebben de innovatieve Uni-Q® driver voor weergave van mid en hoog. De kenner herkend hierin direct het karakteristieke Kef geluid en als je het voor eerst hoort zal je snel het Kef geluid herkennen in vergelijk tot andere merken luidsprekers. Je vind het mooi of je vind het niet mooi.

Kom naar onze showroom in Bergambacht om Kef Blade te beleven!